Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dlakasperka F.C. Łęczyca 07
qqqqq Tactiek 4132 ed.
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Kapralos met een sublieme pass. Dickgießer is nu in balbezit. Verpecz rent richting de bal. Dickgießer verovert de bal door een tackle van achteren. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dlakasperka - F.C. Łęczyca 07 0:1

14e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta is nu in balbezit. Hoecke is nu in balbezit. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ... Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Thái Trung is nu in balbezit. Dickgießer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dickgießer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Łukowski speelt de bal door. Calustro is nu in balbezit. Calustro met een sublieme pass. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak draait met de bal, schiet en ... Postolatyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Boubelka controleert de bal met de borst. Boubelka passt de bal zonder na te denken. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Dickgießer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dlakasperka 53%, F.C. Łęczyca 07 47%.
dlakasperka - F.C. Łęczyca 07 0:1

52e minuut.
Calustro speelt de bal door. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin geeft de bal voor. Inworp. Sucarana met een snelle inworp. Zoričić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sucarana geeft de bal voor. Zoričić kopt de bal weg. Daar is Mathioudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet schiet op doel. Bellot bokst de bal weg. Boubelka kopt de bal weg. Daar is Rochet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mathioudakis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mathioudakis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mathioudakis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Sucarana is nu in balbezit. Calustro begaat een overtreding. Sucarana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zoričić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rochet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Calustro is nu in balbezit. Calustro geeft de bal voor. Klytta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dlakasperka - F.C. Łęczyca 07 1:1

71e minuut.
Verpecz met een sublieme pass. Klimczak rent richting de bal. Tabares begaat een overtreding. Tabares krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Skiba onderschept slim de pass. Skiba geeft een lange en hoge pass. Calustro kopt de bal weg. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klytta is nu in balbezit. Klytta geeft de bal voor. Klimczak rent richting de bal. Klimczak schiet op doel. Postolatyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dlakasperka - F.C. Łęczyca 07 2:1

82e minuut.
Ohman speelt de bal door. Tomerlin geeft een hoge lob. Klytta kopt de bal weg. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Rochet de bal. Verpecz is nu in balbezit. Verpecz passt de bal in één keer door. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ohman probeert naar een medespeler te passen. Calustro is nu in balbezit. Dickgießer begaat een overtreding. Dickgießer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić passt de bal zonder na te denken. Sucarana heeft problemen om de bal te vangen. Sucarana geeft een hoge lob. Rochet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dlakasperka 57%, F.C. Łęczyca 07 43%.
dlakasperka - F.C. Łęczyca 07 2:1