Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUMAS KICKERS ONP Radom
ATAK PUMY Tactiek 2k24off
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 66.2
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


17e minuut.
Merlin met een sublieme pass. Šabliavičius rent richting de bal. Šabliavičius passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Paal! Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Šabliavičius met een sublieme pass. Barbé verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos geeft de bal voor. Merlin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - ONP Radom 0:1

27e minuut.
Spisz passt de bal zonder na te denken. Pachel is nu in balbezit. Magnaguagno onderschept slim de pass. Magnaguagno draait met de bal, schiet en ... Iwancewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linares neemt de hoekschop. Magnaguagno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kakuja probeert de bal aan de voet te houden. Šabliavičius met een sublieme pass. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft de bal voor. Merlin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vinopal rent richting de bal. Vinopal geeft een hoge lob. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - ONP Radom 0:2

39e minuut.
Šabliavičius rent richting de bal. Šabliavičius met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Merlin springt en kopt de bal. Chourio bokst de bal weg.

43e minuut.
Martins controleert de bal met de borst. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martins is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Machnacki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šabliavičius neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 65%, ONP Radom 35%.
PUMAS KICKERS - ONP Radom 0:2

59e minuut.
Barrancos passt de bal zonder na te denken. Šabliavičius is nu in balbezit. Šabliavičius passt de bal in één keer door. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hevia Obras met een sublieme pass. Pachel probeert naar een medespeler te passen. Barrancos is nu in balbezit. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barbé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Merlin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Niewiarowski passt de bal zonder na te denken. Magnaguagno is nu in balbezit. Hevia Obras bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaguagno onderschept slim de pass. Magnaguagno schiet op doel. Szwedo bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linares zal de hoekschop nemen. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Minne is nu in balbezit. Minne geeft een lange en hoge pass. Šabliavičius speelt de bal door. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machnacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Merlin neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Machnacki probeert naar een medespeler te passen. Šabliavičius is nu in balbezit. Šabliavičius met een sublieme pass. Merlin rent richting de bal. Merlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - ONP Radom 0:3

86e minuut.
Spisz is nu in balbezit. Šabliavičius onderschept slim de pass. Šabliavičius speelt de bal door. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Chourio bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vinopal zal de hoekschop nemen. Merlin kopt de bal weg. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - ONP Radom 0:4

89e minuut.
Dvorak kopt de bal weg. Daar is Vinopal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinopal speelt de bal door. Merlin rent richting de bal. Merlin schiet op doel. Chourio bokst de bal weg.

90e minuut.
Pachel onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewiarowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spisz probeert naar een medespeler te passen. Magnaguagno geeft een lange en hoge pass. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Iwancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepage is nu in balbezit. Lepage haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PUMAS KICKERS - ONP Radom 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUMAS KICKERS 65%, ONP Radom 35%.
PUMAS KICKERS - ONP Radom 1:4