Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Łęczyca 07 Orzeł Galewice Young
4132 ed. Tactiek attack2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Maňák passt de bal met de wreef. Vernola rent richting de bal. Vernola met een sublieme pass. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 0:1

9e minuut.
Sucarana is nu in balbezit. Sucarana passt de bal zonder na te denken. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. Aurelio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sucarana passt de bal in één keer door. Hoecke speelt de bal door. Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgießer schiet op doel. Aurelio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 1:1

28e minuut.
Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares passt de bal in één keer door. Zoričić rent richting de bal. Zoričić draait met de bal, schiet en ... Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sorgun rent richting de bal. Sorgun passt de bal in één keer door. Frederico probeert naar een medespeler te passen. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Łęczyca 07 41%, Orzeł Galewice Young 59%.
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 1:2

51e minuut.
Tabares onderschept slim de pass. Tabares met een sublieme pass. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet haalt uit met een fantastische trap. Aurelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 2:2

55e minuut.
Inworp. Boubelka komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Hoecke speelt de bal door. Boubelka speelt de bal door. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet schiet op doel. Aurelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 3:2

62e minuut.
Inworp. Peña komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Postolatyev met een sublieme pass. Paliło kopt de bal weg. Badziak probeert naar een medespeler te passen. Frederico rent richting de bal. Frederico geeft een lange en hoge pass. Postolatyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frederico neemt de hoekschop. Vernola kopt de bal weg. Krüzen rent richting de bal. Krüzen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Maňák de bal onder controle te krijgen. Sorgun is nu in balbezit. Sorgun probeert naar een medespeler te passen. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. Postolatyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet draait met de bal, schiet en ... Aurelio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Łęczyca 07 53%, Orzeł Galewice Young 47%.
F.C. Łęczyca 07 - Orzeł Galewice Young 4:2