Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: konri team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38573
konri team Szachcior Bródno
konri3 Tactiek 5def_wer2
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
67.9 gemiddelde waardering 61.7
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mantar kopt de bal weg. Klungelig pakt Kijek de bal. Mārciņš speelt de bal door. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Szachcior Bródno 0:1

5e minuut.
Chira met een sublieme pass. Mārciņš probeert naar een medespeler te passen. Costa rent richting de bal. Costa schiet op doel. Lazarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Szachcior Bródno 0:2

24e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casalecchi. Mārciņš raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurcan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwiatek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Herbst rent richting de bal. Herbst speelt de bal door. Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Chanov geeft een lange en hoge pass. Membribes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 38%, Szachcior Bródno 62%.
konri team - Szachcior Bródno 0:2

48e minuut.
Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek onderschept slim de pass. Kwiatek draait met de bal, schiet en ... Lazarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Szachcior Bródno 0:3

56e minuut.
Mārciņš speelt de bal door. Kwiatek rent richting de bal. Kijek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kijek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Chira geeft een hoge lob. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek draait met de bal, schiet en ... Lazarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. Lazarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Feraru de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Herbst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Membribes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tiuca neemt vlug de vrije trap. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieprzyk krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Mārciņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pieprzyk geeft een hoge lob. Membribes rent richting de bal. Membribes schiet op doel. Martí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 49%, Szachcior Bródno 51%.
konri team - Szachcior Bródno 0:3