Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Poland Alloces Force
dupa zbita 3 Tactiek Poland Wing v3.5
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59.2 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


16e minuut.
Andersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lugonjić komt het veld opgelopen. Kaczka met een snelle inworp. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mesterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 1:0

32e minuut.
Mesterházy passt de bal in één keer door. Szmigiel geeft een lange en hoge pass. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki haalt uit met een fantastische trap. Tonati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kaczka geeft een lange en hoge pass. Iarca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fresno de bal. Fresno draait met de bal, schiet en ... Rzepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 2:0

39e minuut.
Fresno controleert de bal met de borst. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli geeft een lange en hoge pass. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Wons met de inworp. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García onderschept slim de pass. Martín García geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca geeft een lange en hoge pass. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mesterházy geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zarycki stond buitenspel. Saha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fresno is nu in balbezit. Fresno haalt uit met een fantastische trap. Rzepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 51%, Poland Alloces Force 49%.
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 2:0

46e minuut.
Wons heeft problemen om de bal te vangen. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina is nu in balbezit. Reina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 2:1

49e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Daar is Reina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina geeft een hoge lob. Daar is Udişteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ralovský kopt de bal weg. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresno is nu in balbezit. Fresno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 3:1

54e minuut.
Mạnh Thắng met een sublieme pass. Ralovský heeft problemen om de bal te vangen. Martín García geeft de bal voor. Fresno is nu in balbezit. Fresno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 4:1

58e minuut.
Klungelig pakt Ralovský de bal. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Rabiński heeft problemen om de bal te vangen. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno draait met de bal, schiet en ... Rzepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Rzepa met een harde bal richting middenveld. Reina rent richting de bal. Reina passt de bal in één keer door. Zarycki rent richting de bal. Zarycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szmigiel is nu in balbezit. Ralovský begaat een overtreding. Szmigiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szmigiel met een snel genomen vrije trap. Reina rent richting de bal. Reina geeft een hoge lob. Udişteanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wons maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Rabiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fresno probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 5:1

72e minuut.
Mesterházy geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zarycki stond buitenspel. Saha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rabiński kopt de bal weg. Kaczka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rabiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fresno. Rabiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Koziorzębski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Udişteanu rent richting de bal. Lugonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Thắng rent richting de bal. Mạnh Thắng geeft een hoge lob. Koziorzębski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kaczka kopt de bal weg. Ralovský rent richting de bal. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Koziorzębski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 44%, Poland Alloces Force 56%.
Precz Hanysy - Poland Alloces Force 6:1