Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: OnlyJoint Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 42000
OnlyJoint Mika Łomża FC
pif-paf Tactiek version 4
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
60.5 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


14e minuut.
Kovrlija kopt de bal weg. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adolfo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adolfo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kovrlija de bal onder controle te krijgen. Kovrlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Mika Łomża FC 1:0

17e minuut.
Valdez speelt de bal door. Bojarski met een sublieme pass. Galinha is nu in balbezit. Galinha schiet op doel. Puchała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Mika Łomża FC 2:0

27e minuut.
Krzystek rent richting de bal. Krzystek geeft een hoge lob. Górniak probeert naar een medespeler te passen. Ovacionado rent richting de bal. Ovacionado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 51%, Mika Łomża FC 49%.
OnlyJoint - Mika Łomża FC 2:0

49e minuut.
Mosiński geeft de bal voor. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki speelt de bal door. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fardal met een sublieme pass. Kovrlija is nu in balbezit. Kovrlija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Mika Łomża FC 3:0

73e minuut.
Yong-Ki met de inworp. Adolfo geeft een lange en hoge pass. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha haalt uit met een fantastische trap. Puchała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Mika Łomża FC 4:0

79e minuut.
Iguarán onderschept slim de pass. Iguarán probeert naar een medespeler te passen. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki geeft een hoge lob. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Mika Łomża FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 53%, Mika Łomża FC 47%.
OnlyJoint - Mika Łomża FC 5:0