Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Barbaros Łubin F.C.
nova Tactiek koks
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Zelada probeert naar een medespeler te passen. Neiße is nu in balbezit. Neiße speelt de bal door. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz schiet op doel. Miyakawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour geeft de bal voor. Sztaba krijgt zijn hoofd ertegen. Demirsoy bokst de bal weg. van Ginkel maakt een snoekduik en kopt de bal. Demirsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Ginkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ginkel draait met de bal, schiet en ... Demirsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 0:1

15e minuut.
Zelada passt de bal in één keer door. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyzantios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vyzantios krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Neiße geeft een lange en hoge pass. Daar is Romaniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbski begaat een overtreding. Romaniewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelada wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lorio met een harde bal richting middenveld. Racine kan de bal niet met de borst controleren. Racine geeft een lange en hoge pass. van Ginkel springt en kopt de bal. Demirsoy bokst de bal weg. Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Ginkel is nu in balbezit. van Ginkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 0:2

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Demirsoy niet meer kan verder spelen. Kycher komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Svansson rent richting de bal. Svansson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aznavour geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sztaba speelt de bal door. van Ginkel rent richting de bal. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ginkel onderschept slim de pass. van Ginkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lisboa geeft de bal voor. Valverde is nu in balbezit. Romaniewicz onderschept slim de pass. Tukser is nu in balbezit. Tukser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Neiße is nu in balbezit. Neiße probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 1:2

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Racine met een snelle inworp. Aznavour geeft een hoge lob. Sztaba krijgt zijn hoofd ertegen. Kycher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 1:3

44e minuut.
Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aznavour geeft een lange en hoge pass. Daar is Pirinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztaba is nu in balbezit. Sztaba schiet op doel. Kycher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Barbaros 54%, Łubin F.C. 46%.
RKS Barbaros - Łubin F.C. 1:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aznavour rent richting de bal. Aznavour geeft de bal voor. van Ginkel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Aznavour geeft een hoge lob. Kycher met een sublieme pass. Zelada kopt de bal weg. Romaniewicz is nu in balbezit. Romaniewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Romaniewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbski. Romaniewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelada met een snel genomen vrije trap. Tukser krijgt zijn hoofd ertegen. Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Buitenspel voor Tukser. Goede buitenspelval van de verdediging. Grozavu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sztaba probeert naar een medespeler te passen. Pirinen rent richting de bal. van Ginkel onderschept slim de pass. van Ginkel draait met de bal, schiet en ... Kycher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 1:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tukser stond buitenspel. Malone komt het veld opgelopen. Feinbier komt het veld opgelopen. Hakim komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sztaba passt de bal zonder na te denken. Paranhos rent richting de bal. Paranhos passt de bal met de wreef. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 2:4

76e minuut.
Zelada geeft de bal voor. Vyzantios heeft problemen om de bal te vangen. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier schiet op doel. Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 3:4

81e minuut.
Meta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paranhos de bal. Paranhos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grozavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozavu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kycher speelt de bal door. Paranhos kopt de bal weg. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier draait met de bal, schiet en ... Miyakawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Barbaros - Łubin F.C. 4:4

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neiße geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Vyzantios de bal. Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier haalt uit met een fantastische trap. Miyakawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feinbier is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Feinbier is nu in balbezit. Feinbier haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Barbaros 46%, Łubin F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Barbaros - Łubin F.C. 4:4