Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: SatyriconiA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18910
Stormblast RKS Barbaros
top2 Tactiek nova
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 60.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Łaba geeft een lange en hoge pass. Pirinen heeft problemen om de bal te vangen. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - RKS Barbaros 1:0

11e minuut.
Licheński speelt de bal door. Bożek is nu in balbezit. Bożek geeft een hoge lob. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Paranhos heeft problemen om de bal te vangen. Bożek begaat een overtreding. Paranhos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Placuszek kopt de bal weg. Licheński speelt de bal door. Linden heeft problemen om de bal te vangen. Linden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tunnel geeft een hoge lob. Linden kopt de bal weg. Licheński is nu in balbezit. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Quang Tuấn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catalán komt het veld opgelopen. Bożek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyleżych maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożek passt de bal met de wreef. Linden is nu in balbezit. Linden schiet op doel. Demirsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konarski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 44%, RKS Barbaros 56%.
Stormblast - RKS Barbaros 1:0

48e minuut.
Linden haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy speelt de bal door. Konarski geeft een hoge lob. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - RKS Barbaros 2:0

50e minuut.
Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grozavu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Romaniewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - RKS Barbaros 2:1

55e minuut.
Konarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych heeft problemen om de bal te vangen. Konarski is nu in balbezit. Konarski geeft een lange en hoge pass. Linden springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Lisboa komt het veld opgelopen. Tukser komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Catalán probeert naar een medespeler te passen. Zelada is nu in balbezit. Zelada geeft een hoge lob. Tukser is nu in balbezit. Tukser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Catalán de bal. Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki geeft een lange en hoge pass. Linden maakt een snoekduik en kopt de bal. Demirsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - RKS Barbaros 3:1

67e minuut.
Linden passt de bal zonder na te denken. Bożek is nu in balbezit. Bożek passt de bal zonder na te denken. Wyleżych is nu in balbezit. Wyleżych draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Placuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Placuszek geeft een lange en hoge pass. Bożek kopt de bal weg. Linden probeert de bal met de borst te controleren. Linden haalt uit met een fantastische trap. Demirsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bożek rent richting de bal. Bożek passt de bal met de wreef. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Pirinen onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen geeft de bal voor. Bożek met een sublieme pass. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 46%, RKS Barbaros 54%.
Stormblast - RKS Barbaros 3:1