Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartan Gniezno Granatowi
Testy Tactiek ccd gran
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 26.5
outstanding Schieten poor
very good Passen average
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Przerada probeert naar een medespeler te passen. Lanusse is nu in balbezit. Lanusse passt de bal in één keer door. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Przerada passt de bal in één keer door. Lanusse geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải schiet op doel. Rokka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 1:0

6e minuut.
Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải met een sublieme pass. Przerada met een sublieme pass. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuấn Khải rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 2:0

11e minuut.
Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trkola verovert de bal door een tackle van achteren. Trkola met een sublieme pass. Lanusse rent richting de bal. Lanusse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trkola met de inworp. Lanusse met een sublieme pass. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Päärson kopt de bal weg. Manquehue heeft problemen om de bal te vangen. Łazarz rent richting de bal. Łazarz draait met de bal, schiet en ... Fidon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tuấn Khải met een sublieme pass. Przerada probeert naar een medespeler te passen. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 3:0

21e minuut.
Trkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu onderschept slim de pass. Lanusse geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Rokka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Rokka met een sublieme pass. Lanusse kopt de bal weg. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 4:0

27e minuut.
Grubits geeft een lange en hoge pass. Przerada met een sublieme pass. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ... Rokka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Trkola speelt de bal door. Lanusse rent richting de bal. Lanusse geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto schiet op doel. Rokka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubits met een sublieme pass. Risotto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Festas rent richting de bal. Lanusse onderschept slim de pass. Lanusse passt de bal met de wreef. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 5:0

35e minuut.
Oziewicz met een sublieme pass. Przerada rent richting de bal. Przerada geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ... Rokka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... Rokka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Trkola geeft de bal voor. Przerada kopt de bal weg. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... Rokka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 6:0

40e minuut.
Przerada is nu in balbezit. Przerada passt de bal in één keer door. Risotto probeert de bal met de borst te controleren. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Rokka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 7:0

42e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada passt de bal in één keer door. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 8:0

44e minuut.
Przerada is nu in balbezit. Przerada passt de bal in één keer door. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto schiet op doel. Rokka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 20%, Granatowi 80%.
Spartan Gniezno - Granatowi 9:0

51e minuut.
Trkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Trkola met een sublieme pass. Tuấn Khải rent richting de bal. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 10:0

53e minuut.
Lanusse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanusse passt de bal zonder na te denken. Trkola rent richting de bal. Trkola geeft een hoge lob. Risotto geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 11:0

58e minuut.
Klungelig pakt Peña de bal. Przerada geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 12:0

61e minuut.
Trkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Trkola passt de bal met de wreef. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 13:0

63e minuut.
Lanusse met een sublieme pass. Przerada rent richting de bal. Przerada speelt de bal door. Risotto heeft problemen om de bal te vangen. Risotto draait met de bal, schiet en ... Rokka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vrána speelt de bal door. Trkola probeert naar een medespeler te passen. Przerada rent richting de bal. Przerada draait met de bal, schiet en ... Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oziewicz probeert de bal met de borst te controleren. Oziewicz met een sublieme pass. Päärson geeft een lange en hoge pass. Tuấn Khải is nu in balbezit. Tuấn Khải haalt uit met een fantastische trap. Rokka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 14:0

74e minuut.
Päärson probeert naar een medespeler te passen. Macavei is nu in balbezit. Tuấn Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 15:0

76e minuut.
Päärson geeft een lange en hoge pass. Grubits is nu in balbezit. Risotto onderschept slim de pass. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Rokka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 16:0

82e minuut.
Przerada passt de bal zonder na te denken. Daar is Trkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải schiet op doel. Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 17:0

84e minuut.
Trkola geeft een hoge lob. Lanusse controleert de bal met de borst. Lanusse met een sublieme pass. Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada haalt uit met een fantastische trap. Rokka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lanusse passt de bal zonder na te denken. Przerada rent richting de bal. Przerada passt de bal met de wreef. Lanusse geeft de bal voor. Risotto kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Trkola verovert de bal door een tackle van achteren. Trkola geeft een hoge lob. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải haalt uit met een fantastische trap. Rokka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartan Gniezno - Granatowi 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartan Gniezno 17%, Granatowi 83%.
Spartan Gniezno - Granatowi 18:0