Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: FC Kajdany Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30861
FC Kajdany LKS SOBPOL
Nowa Tactiek 520
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 58.6
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kuhn onderschept slim de pass. Kuhn passt de bal zonder na te denken. Silion met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočál is nu in balbezit. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Carleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carleti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carleti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bert kopt de bal weg. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gočál de bal onder controle te krijgen. Etxániz bokst de bal weg.

31e minuut.
Fischer probeert naar een medespeler te passen. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. Etxániz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - LKS SOBPOL 1:0

35e minuut.
Lato is nu in balbezit. Silion onderschept slim de pass. Silion probeert naar een medespeler te passen. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - LKS SOBPOL 2:0

36e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal in één keer door. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Panjković de bal. Gočál rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bert. Bert krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fischer speelt de bal door. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion speelt de bal door. Klungelig pakt Panjković de bal. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer met een sublieme pass. Bert is nu in balbezit. Bert haalt uit met een fantastische trap. Etxániz bokst de bal weg.

45e minuut.
Gočál geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bert de bal onder controle te krijgen. Kuhn kopt de bal weg. Milchbubi heeft problemen om de bal te vangen. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 31%, LKS SOBPOL 69%.
FC Kajdany - LKS SOBPOL 2:0

46e minuut.
Chełkowski komt het veld opgelopen. Badarică probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Etxániz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavito rent richting de bal. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Knecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - LKS SOBPOL 2:1

53e minuut.
Kilbane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis is nu in balbezit. Badarică verovert de bal door een tackle van achteren. Badarică draait met de bal, schiet en ... Knecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft een lange en hoge pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel. Etxániz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - LKS SOBPOL 3:1

58e minuut.
Lato met de inworp. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilbane verovert de bal door een tackle van achteren. Kilbane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dulanowski passt de bal zonder na te denken. Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce geeft een lange en hoge pass. Badarică rent richting de bal. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Knecht bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Ateşalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełkowski is nu in balbezit. Díaz Arce rent richting de bal. Chełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chełkowski schiet op doel. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dulanowski is nu in balbezit. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Panjković zijn tegenspeler op de grond. Panjković krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kmiecik geeft een hoge lob. Ateşalan kopt de bal weg. Gavito kan de bal niet met de borst controleren. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gavito rent richting de bal. Carleti is nu in balbezit. Carleti geeft een hoge lob. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 29%, LKS SOBPOL 71%.
FC Kajdany - LKS SOBPOL 3:1