Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędźące Ślimaki 2 LKS SOBPOL
3att Tactiek 520
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 59.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
brilliant Verdedigen very good


3e minuut.
Gočál kopt de bal weg. Negoiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargas. Negoiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díaz Arce komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 0:1

12e minuut.
Badarică passt de bal zonder na te denken. Chauveau geeft de bal voor. Giannino kopt de bal weg. Daar is Gočál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola passt de bal zonder na te denken. Waldschrath is nu in balbezit. Waldschrath schiet op doel. Etxániz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 1:1

31e minuut.
Kantanen speelt de bal door. Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce met een sublieme pass. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă draait met de bal, schiet en ... Paal! Tierra bokst de bal weg.

32e minuut.
Viola passt de bal met de wreef. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waldschrath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viola komt bij de bal en schiet. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannino is nu in balbezit. Giannino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kantanen ... Strafschop! Kantanen krijgt een gele kaart. Waldschrath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viola neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 2:1

34e minuut.
Giannino passt de bal in één keer door. Viola is nu in balbezit. Kantanen begaat een overtreding. Viola raakt geblesseerd tijdens het duel. Viola komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kilbane is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kilbane met de inworp. Klungelig pakt Lato de bal. Lato geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Díaz Arce is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft de bal voor. Díaz Arce geeft een hoge lob. Badarică maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 59%, LKS SOBPOL 41%.
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 2:1

48e minuut.
Díaz Arce passt de bal in één keer door. Melgarejo geeft een hoge lob. Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Tierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 2:2

54e minuut.
Gualina met een sublieme pass. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob. Giannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Garaba probeert naar een medespeler te passen. Ibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibar speelt de bal door. Viola is nu in balbezit. Viola schiet op doel. Etxániz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Díaz Arce speelt de bal door. Negoiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garaba. Garaba krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Díaz Arce rent richting de bal. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Viola de bal. Viola schiet op doel. Etxániz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola haalt uit met een fantastische trap. Etxániz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 3:2

65e minuut.
Lato rent richting de bal. Ibar onderschept slim de pass. Ibar speelt de bal door. Giannino rent richting de bal. Giannino haalt uit met een fantastische trap. Etxániz bokst de bal weg. Daar is Viola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viola haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 4:2

72e minuut.
Salaerts geeft een lange en hoge pass. Giannino kopt de bal weg. Kantanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viola rent richting de bal. Viola haalt uit met een fantastische trap. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannino rent richting de bal. Giannino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Garaba geeft de bal voor. Giannino kopt de bal weg. Klungelig pakt Kantanen de bal. Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Viola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 5:2

75e minuut.
Boricov komt het veld opgelopen. Armani komt het veld opgelopen. Silva komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Waldschrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Etxániz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędźące Ślimaki 2 43%, LKS SOBPOL 57%.
Pędźące Ślimaki 2 - LKS SOBPOL 5:2