Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: LKS SOBPOL Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17163
LKS SOBPOL Festung Breslau FC
520 Tactiek Last
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Rengifo kopt de bal weg. Nawałka rent richting de bal. Kantanen is nu in balbezit. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Thygesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thygesen geeft een lange en hoge pass. Nawałka kopt de bal weg. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo passt de bal met de wreef. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Díaz Arce is nu in balbezit. Díaz Arce passt de bal met de wreef. Gavito probeert naar een medespeler te passen. Diodati rent richting de bal. Diodati geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cacciopini onderschept slim de pass. Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:1

27e minuut.
Petelin is nu in balbezit. Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski geeft een lange en hoge pass. Badarică rent richting de bal. Badarică schiet op doel. Statev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski geeft een lange en hoge pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:2

32e minuut.
Brejza probeert naar een medespeler te passen. Díaz Arce is nu in balbezit. Díaz Arce passt de bal met de wreef. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă schiet op doel. Statev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Negoiţă met een sublieme pass. Gavito rent richting de bal. Gavito passt de bal zonder na te denken. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ... Statev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski begaat een overtreding. Petelin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brejza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ateşalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:3

43e minuut.
Nawałka kopt de bal weg. Klungelig pakt Ateşalan de bal. Rengifo rent richting de bal. Klungelig pakt Rengifo de bal. Rengifo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brejza met een sublieme pass. Ateşalan rent richting de bal. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Etxániz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 56%, Festung Breslau FC 44%.
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:4

50e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta rent richting de bal. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Etxániz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:5

55e minuut.
Dulanowski rent richting de bal. Inworp. Dulanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz Arce geeft een hoge lob. Negoiţă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Nawałka is nu in balbezit. Rengifo rent richting de bal. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Etxániz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel. Etxániz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:6

65e minuut.
Ateşalan heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo passt de bal met de wreef. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyłowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Diodati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyłowski probeert naar een medespeler te passen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Etxániz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bratosławski geeft een hoge lob. Inworp. Lato met de inworp. Diodati geeft een hoge lob. Negoiţă springt en kopt de bal. Statev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Mańkowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Przybyłowski met een sublieme pass. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Etxániz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 63%, Festung Breslau FC 37%.
LKS SOBPOL - Festung Breslau FC 0:7