Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Wałbrzych MKS GKS 1962 Jastrzębie
A Tactiek genialna
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


5e minuut.
Rodriguez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slak speelt de bal door. Tătaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Statev rent richting de bal. Szlávik geeft een hoge lob. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

15e minuut.
Kraay probeert de bal aan de voet te houden. Sürücü is nu in balbezit. Sürücü geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă geeft een hoge lob. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:1

17e minuut.
Slak is nu in balbezit. Szlávik onderschept slim de pass. Szlávik probeert naar een medespeler te passen. Październik rent richting de bal. Październik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sürücü geeft de bal voor. Haug is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Haug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haug kan niet meer verder spelen. Frinák komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Slak kopt de bal weg. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru met een sublieme pass. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătaru met een snelle inworp. Wydrzyna met een sublieme pass. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wydrzyna probeert de bal met de borst te controleren. Podetti is nu in balbezit. Wydrzyna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podetti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Podetti kan niet meer verder spelen. Roupa Velha komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Rodriguez rent richting de bal. Van Hal verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hal draait met de bal, schiet en ... Sůs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Şamilsoy onderschept slim de pass. Şamilsoy geeft de bal voor. Slak rent richting de bal. Slak draait met de bal, schiet en ... Sůs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:2

44e minuut.
Şamilsoy speelt de bal door. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal speelt de bal door. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha geeft de bal voor. Sůs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sůs speelt de bal door. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Torres zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Torres moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Torres schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 45%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 55%.
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:2

48e minuut.
Rollin speelt de bal door. Sürücü is nu in balbezit. Sürücü passt de bal in één keer door. Październik rent richting de bal. Październik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:2

51e minuut.
Szlávik passt de bal met de wreef. Wydrzyna probeert naar een medespeler te passen. Sürücü speelt de bal door. Październik rent richting de bal. Październik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Frinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szlávik rent richting de bal. Szlávik geeft de bal voor. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cescato is nu in balbezit. Cescato passt de bal zonder na te denken. Szlávik heeft problemen om de bal te vangen. Szlávik geeft de bal voor. Październik krijgt zijn hoofd ertegen. Raszkiewicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Cescato rent richting de bal. Statev rent richting de bal. Slak verovert de bal door een tackle van achteren. Slak schiet op doel. Sůs probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Inworp. Chełminiak komt het veld opgelopen. Kraay met de inworp. Şamilsoy geeft de bal voor. Slak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:3

74e minuut.
Kraay passt de bal zonder na te denken. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy passt de bal in één keer door. Slak rent richting de bal. Slak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:4

80e minuut.
Frinák rent richting de bal. Szlávik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlávik geeft een hoge lob. Październik rent richting de bal. Październik schiet op doel. Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Frinák is nu in balbezit. Szlávik is nu in balbezit. Szlávik geeft een lange en hoge pass. Październik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rollin met een sublieme pass. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki geeft een hoge lob. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal schiet op doel. Sůs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slak rent richting de bal. Slak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:5

90e minuut.
Ghiţă geeft een hoge lob. Van Hal rent richting de bal. Van Hal passt de bal in één keer door. Slak rent richting de bal. Slak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Wałbrzych 47%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 53%.
Victoria Wałbrzych - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:6