Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Centuria Moneyball F.C.
A Tactiek zuravball
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 65.1
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen geeft de bal voor. Muller kopt de bal weg. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een hoge lob. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Burza geeft een hoge lob. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikuta. Əlizadə raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meeuwis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kurşun heeft problemen om de bal te vangen. Pázmándi is nu in balbezit. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi onderschept slim de pass. Pázmándi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Meeuwis rent richting de bal. Meeuwis met een sublieme pass. Bugryn onderschept slim de pass. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jelonek speelt de bal door. Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal met de wreef. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Umtiti passt de bal zonder na te denken. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een hoge lob. Muller springt en kopt de bal. Burza probeert de bal aan de voet te houden. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek geeft de bal voor. Pázmándi kopt de bal weg. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Muller passt de bal in één keer door. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Muller krijgt zijn hoofd ertegen. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Moneyball F.C. 0:1

39e minuut.
Jelonek met een sublieme pass. Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelonek met een snelle inworp. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Muller springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burza geeft een hoge lob. Inworp. Jelonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheţea geeft de bal voor. Muller krijgt zijn hoofd ertegen. Becker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 66%, Moneyball F.C. 34%.
Fc Centuria - Moneyball F.C. 0:1

49e minuut.
Umtiti onderschept slim de pass. Umtiti geeft de bal voor. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burza rent richting de bal. Burza geeft de bal voor. Inworp. Jelonek met een snelle inworp. Gheţea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Coporan de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen geeft een lange en hoge pass. Muller is nu in balbezit. Muller draait met de bal, schiet en ... Becker bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Jelonek de bal. Jelonek passt de bal met de wreef. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea geeft een hoge lob. Pázmándi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Moneyball F.C. 0:2

58e minuut.
Muller speelt de bal door. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea passt de bal in één keer door. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Traverso kopt de bal weg. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Əlizadə zijn tegenspeler op de grond. Əlizadə krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek met een sublieme pass. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft de bal voor. Muller krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea passt de bal in één keer door. Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Pázmándi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szłapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Gheţea passt de bal in één keer door. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Parreira met een sublieme pass. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Calumpang zijn tegenspeler op de grond. Calumpang krijgt een gele kaart. Gheţea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parreira komt bij de bal en schiet. Muller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szłapka de bal. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Centuria - Moneyball F.C. 0:3

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuna komt het veld opgelopen. Palmiotto komt het veld opgelopen. Berliński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Coporan onderschept slim de pass. Coporan geeft een hoge lob. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Gheţea de bal. Gheţea met een sublieme pass. Klungelig pakt Szłapka de bal. Pázmándi verovert de bal door een tackle van achteren. Pázmándi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calumpang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... Becker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Centuria 68%, Moneyball F.C. 32%.
Fc Centuria - Moneyball F.C. 0:3