Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars Fc Centuria
super trial Tactiek A
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Meeuwis geeft de bal voor. Chova controleert de bal met de borst. Boulas is nu in balbezit. Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dani speelt de bal door. Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski geeft een hoge lob. Fana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 1:0

14e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski met een sublieme pass. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Burza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruczkowski met de inworp. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een hoge lob. Becker bokst de bal weg.

21e minuut.
Olybios rent richting de bal. Olybios geeft de bal voor. Burek geeft een hoge lob. Chova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chova schiet op doel. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ignasz kopt de bal weg. Dani rent richting de bal. Dani probeert naar een medespeler te passen. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Burek rent richting de bal. Burek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruczkowski met een snelle inworp. Ignasz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Fana de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 2:0

35e minuut.
Ruperez verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əlizadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Traverso met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruczkowski speelt de bal door. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski passt de bal zonder na te denken. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 3:0

44e minuut.
Meeuwis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijar verovert de bal door een tackle van achteren. Pijar geeft de bal voor. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 29%, Fc Centuria 71%.
Fada Maka Stars - Fc Centuria 3:0

51e minuut.
Calumpang bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani verovert de bal door een tackle van achteren. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dani geeft een hoge lob. Burek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaguinho. Gaguinho krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Traverso geeft een lange en hoge pass. Olybios verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meeuwis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əlizadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Olybios geeft de bal voor. Burza is nu in balbezit. Fana verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana haalt uit met een fantastische trap. Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fana neemt de penalty, wat een uithaal! Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 4:0

82e minuut.
Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Ruczkowski rent richting de bal. Ruczkowski geeft een hoge lob. Fana maakt een snoekduik en kopt de bal. Becker bokst de bal weg. Daar is Szłapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 5:0

83e minuut.
Beltrán heeft problemen om de bal te vangen. Clondescu speelt de bal door. Ruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fana is nu in balbezit. Fana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - Fc Centuria 6:0

88e minuut.
Traverso passt de bal zonder na te denken. Pijar is nu in balbezit. Meeuwis verovert de bal door een tackle van achteren. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 35%, Fc Centuria 65%.
Fada Maka Stars - Fc Centuria 6:0