Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pawłokoma Wilki Morskie
cru21 Tactiek DoWiatruRufą
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Leprince is nu in balbezit. Leprince geeft een lange en hoge pass. Chojniak kopt de bal weg. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:1

20e minuut.
Clemente rent richting de bal. Leprince geeft een lange en hoge pass. Chojniak kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Suhardiman passt de bal met de wreef. Mairata Gual bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairata Gual passt de bal in één keer door. Ljutić rent richting de bal. Ljutić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce passt de bal zonder na te denken. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:2

34e minuut.
Chojniak rent richting de bal. Chojniak passt de bal in één keer door. Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman geeft een hoge lob. Ljutić is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 77%, Wilki Morskie 23%.
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:2

49e minuut.
Devenney speelt de bal door. Ljutić heeft problemen om de bal te vangen. Dobrzyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ljutić raakt geblesseerd tijdens het duel. Suhardiman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinceli heeft problemen om de bal te vangen. Toscano probeert naar een medespeler te passen. Devenney geeft een lange en hoge pass. Ponce maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Devenney geeft de bal voor. Pinceli verovert de bal door een tackle van achteren. Chojniak kan de bal niet met de borst controleren. Chojniak draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Livykos is nu in balbezit. Hudhayfah onderschept slim de pass. Hudhayfah passt de bal zonder na te denken. Ljutić is nu in balbezit. Ljutić schiet op doel. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:3

68e minuut.
Zająkała passt de bal in één keer door. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak onderschept slim de pass. Chojniak geeft een hoge lob. Ponce springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:4

72e minuut.
Sørhus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairata Gual verovert de bal door een tackle van achteren. Mairata Gual passt de bal zonder na te denken. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak schiet op doel. Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Astorino is nu in balbezit. Astorino passt de bal met de wreef. Leprince geeft de bal voor. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ljutić is nu in balbezit. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:5

79e minuut.
Katulski rent richting de bal. Katulski geeft de bal voor. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak schiet op doel. Wilczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:6

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devenney met de inworp. Marzuoli is nu in balbezit. Ljutić onderschept slim de pass. Ljutić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 76%, Wilki Morskie 24%.
KS Pawłokoma - Wilki Morskie 0:6