Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie 3 Palce w Natalce
hmm5_3 Tactiek Test v1.1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Miloš onderschept slim de pass. Miloš speelt de bal door. Feo is nu in balbezit. Feo geeft de bal voor. Tomšič springt en kopt de bal. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferreira Pedro rent richting de bal. Ferreira Pedro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 0:1

11e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Miloš speelt de bal door. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo geeft de bal voor. Tomšič springt en kopt de bal. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Inworp. Feo met de inworp. Miloš bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloš geeft de bal voor. Tomšič rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feo zal de hoekschop nemen. Ferreira Pedro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 0:2

22e minuut.
Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakowski geeft een lange en hoge pass. Santillana rent richting de bal. Peterek verovert de bal door een tackle van achteren. Peterek draait met de bal, schiet en ... Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 1:2

25e minuut.
Polakowski probeert naar een medespeler te passen. Peterek is nu in balbezit. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek rent richting de bal. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gębczyński speelt de bal door. Bruzdewicz rent richting de bal. Peterek rent richting de bal. Peterek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brokuła de bal onder controle te krijgen. Otero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 56%, 3 Palce w Natalce 44%.
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 1:2

57e minuut.
Peterek is nu in balbezit. Kintzele begaat een overtreding. Peterek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrkšić wilt de vrije trap nemen. Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 2:2

58e minuut.
Móricz probeert naar een medespeler te passen. Kintzele rent richting de bal. Kintzele probeert naar een medespeler te passen. Feo rent richting de bal. Feo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ferreira Pedro kopt de bal weg. Görömböly rent richting de bal. Tomšič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomšič krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić geeft een lange en hoge pass. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 3:2

67e minuut.
Feo rent richting de bal. Feo passt de bal in één keer door. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Polakowski passt de bal met de wreef. Móricz probeert de bal aan de voet te houden. Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Feo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piña Cousillas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 45%, 3 Palce w Natalce 55%.
dziubdziusie - 3 Palce w Natalce 3:2