Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 Palce w Natalce dziubdziusie
Test v1.1 Tactiek hmm5_3
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Tamayo met een sublieme pass. Mrkšić speelt de bal door. Prexl speelt de bal door. Peterek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Móricz speelt de bal door. Feo rent richting de bal. Feo geeft een lange en hoge pass. Ferreira Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Pedro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloš rent richting de bal. Miloš passt de bal met de wreef. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič schiet op doel. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Peterek speelt de bal door. Klungelig pakt Veseliu de bal. Kintzele is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Veseliu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo met een sublieme pass. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič schiet op doel. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Klimko komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Prexl passt de bal met de wreef. Klimko rent richting de bal. Klimko passt de bal in één keer door. Peterek rent richting de bal. Peterek draait met de bal, schiet en ... Otero bokst de bal weg. Tamayo controleert de bal met de borst. Veseliu rent richting de bal. Veseliu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - dziubdziusie 0:1

39e minuut.
Peterek heeft problemen om de bal te vangen. Staiola probeert naar een medespeler te passen. Feo is nu in balbezit. Feo passt de bal met de wreef. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 48%, dziubdziusie 52%.
3 Palce w Natalce - dziubdziusie 0:1

47e minuut.
Miloš probeert naar een medespeler te passen. Feo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo met een sublieme pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Miloš passt de bal met de wreef. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudecki krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kintzele is nu in balbezit. Veseliu onderschept slim de pass. Veseliu passt de bal zonder na te denken. Peterek is nu in balbezit. Peterek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Feo controleert de bal met de borst. Porzucek bereikt de bal nog maar net als eerste. Porzucek geeft de bal voor. Veseliu rent richting de bal. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Veseliu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Feo. Goede buitenspelval van de verdediging. Kulawiak komt het veld opgelopen. Mijal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Móricz is nu in balbezit. Pajestka geeft de bal voor. Kintzele is nu in balbezit. Peterek is nu in balbezit. Peterek schiet op doel. De bal raakt de paal. Otero bokst de bal weg.

78e minuut.
Porzucek geeft een hoge lob. Prexl is nu in balbezit. Prexl probeert naar een medespeler te passen. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Porzucek met de inworp. Prexl is nu in balbezit. Prexl passt de bal in één keer door. Kulawiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 51%, dziubdziusie 49%.
3 Palce w Natalce - dziubdziusie 0:1