Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze Tester Częstochowa
autobus Tactiek Ostatni Grosz
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 65.3
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


6e minuut.
Grzywocz met een sublieme pass. Brona is nu in balbezit. Brona geeft een hoge lob. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Uznański is nu in balbezit. Uznański geeft de bal voor. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi schiet op doel. Hozoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Tester Częstochowa 1:0

9e minuut.
Humiecki probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Tester Częstochowa 2:0

10e minuut.
Tosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hajducki komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Cişmaşu met een sublieme pass. Lopomo rent richting de bal. Zsiborás verovert de bal door een tackle van achteren. Zsiborás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Smelik met een sublieme pass. Grzywocz is nu in balbezit. Bursuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bursuc krijgt een gele kaart. Grzywocz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zsiborás maakt een snoekduik en kopt de bal. Hudureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella geeft de bal voor. Klungelig pakt Rusin de bal. Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 44%, Tester Częstochowa 56%.
Victoria Zabrze - Tester Częstochowa 2:0

57e minuut.
Duvar met een snelle inworp. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona speelt de bal door. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás schiet op doel. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bagedda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamal komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Humiecki kopt de bal weg. Krasuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smelik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smelik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Duvar kopt de bal weg. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona passt de bal in één keer door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Lopomo passt de bal in één keer door. Uznański is nu in balbezit. Brona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 44%, Tester Częstochowa 56%.
Victoria Zabrze - Tester Częstochowa 2:0