Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Struga Jastrzębie Zagaje Gdów B
IV 531 Tactiek 2024WIG
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.1 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Inworp. Grouwet met een snelle inworp. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic geeft een lange en hoge pass. Gębka krijgt zijn hoofd ertegen. Betancourt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 48%, Zagaje Gdów B 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Struga Jastrzębie - Zagaje Gdów B 0:0

46e minuut.
Ishida komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Birlic speelt de bal door. Grouwet bereikt de bal nog maar net als eerste. Grouwet passt de bal in één keer door. Gębka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębka schiet op doel. Betancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Kamionek passt de bal in één keer door. Grouwet is nu in balbezit. Grouwet geeft een hoge lob. Gębka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Satwant kopt de bal weg. Klungelig pakt Amadeo de bal. Kwiręg rent richting de bal. Amadeo verovert de bal door een tackle van achteren. Amadeo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schreiber geeft de bal voor. Ishida heeft problemen om de bal te vangen. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Zagaje Gdów B 0:1

79e minuut.
Gębka heeft problemen om de bal te vangen. Gower verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Birlic krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gower passt de bal met de wreef. Daar is Satwant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiręg begaat een overtreding. Kwiręg krijgt een gele kaart. Satwant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Satwant komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 55%, Zagaje Gdów B 45%.
Struga Jastrzębie - Zagaje Gdów B 0:1