Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Robotnik
MACIEK Tactiek 5311.asm
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Reyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smiorcăilă. Reyes raakt geblesseerd tijdens het duel. Artelesa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Michałek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 0:1

6e minuut.
Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa passt de bal in één keer door. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu geeft een hoge lob. Lillo kopt de bal weg. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Artelesa speelt de bal door. Acemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Acemoğlu passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Reyes heeft problemen om de bal te vangen. Reyes passt de bal zonder na te denken. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek schiet op doel. Gręda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 0:2

23e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes met een sublieme pass. Michałek is nu in balbezit. Michałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 0:3

28e minuut.
Kutaiba geeft een hoge lob. Reyes is nu in balbezit. Reyes passt de bal met de wreef. Michałek rent richting de bal. Michałek schiet op doel. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 0:4

32e minuut.
Łęgosz probeert de bal aan de voet te houden. Aunaste met een sublieme pass. Michałek rent richting de bal. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuuse is nu in balbezit. Kuuse met een sublieme pass. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú geeft de bal voor. Barkóczi springt en kopt de bal. Rębacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rimm heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 62%, Robotnik 38%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 1:4

46e minuut.
Diver komt het veld opgelopen. Acquaviva komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Artelesa passt de bal in één keer door. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu passt de bal met de wreef. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek schiet op doel. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi met een sublieme pass. Hoàng Tú speelt de bal door. Zawodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Łęgosz rent richting de bal. Artelesa onderschept slim de pass. Artelesa passt de bal met de wreef. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Acemoğlu geeft de bal voor. Lillo rent richting de bal. Michałek verovert de bal door een tackle van achteren. Michałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 1:5

59e minuut.
Artelesa geeft de bal voor. Lillo kopt de bal weg. Aunaste speelt de bal door. Michałek rent richting de bal. Michałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Lillo onderschept slim de pass. Lillo geeft een hoge lob. Zawodny rent richting de bal. Zawodny geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rębacz geeft een lange en hoge pass. Michałek kopt de bal weg. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Łęgosz controleert de bal met de borst. Artelesa verovert de bal door een tackle van achteren. Artelesa probeert naar een medespeler te passen. Aunaste geeft de bal voor. Michałek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 62%, Robotnik 38%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Robotnik 1:6