Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Motor Czechów
MACIEK Tactiek b
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 68.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Bricout is nu in balbezit. Łączyński geeft een hoge lob. Lillo rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Walusiak neemt vlug de vrije trap. Neikes controleert de bal met de borst. Neikes met een sublieme pass. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:1

11e minuut.
Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Rumcajs speelt de bal door. Ambrogetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ... Wlazły bokst de bal weg. Klungelig pakt Lillo de bal. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:2

12e minuut.
Krasnoperov passt de bal in één keer door. Rumcajs speelt de bal door. Neikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neikes geeft een hoge lob. Lucas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Neikes probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas passt de bal in één keer door. Ambrogetti rent richting de bal. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Łączyński passt de bal met de wreef. Krasnoperov met een sublieme pass. Neikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neikes geeft een lange en hoge pass. Lucas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Neikes met een snelle inworp. Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel. Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:3

26e minuut.
Ambrogetti is nu in balbezit. Rumcajs probeert naar een medespeler te passen. Ambrogetti rent richting de bal. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap. Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Neikes de bal. Neikes speelt de bal door. Lucas rent richting de bal. Lucas draait met de bal, schiet en ... Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wicul geeft een lange en hoge pass. Hoàng Tú probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Tú met een sublieme pass. Depay rent richting de bal. Depay haalt uit met een fantastische trap. Shterev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walusiak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Depay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelkić komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ambrogetti kopt de bal weg. Rumcajs heeft problemen om de bal te vangen. Rumcajs geeft een hoge lob. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:4

37e minuut.
Neikes rent richting de bal. Neikes passt de bal met de wreef. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft een hoge lob. Lucas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 65%, Motor Czechów 35%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:5

51e minuut.
Barkóczi is nu in balbezit. Błoch onderschept slim de pass. Błoch met een sublieme pass. Lucas is nu in balbezit. Lucas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Łęgosz de bal. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Krasnoperov met een sublieme pass. Neikes is nu in balbezit. Neikes passt de bal zonder na te denken. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov met een sublieme pass. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Wlazły probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:6

63e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Mirtsos probeert naar een medespeler te passen. Rumcajs is nu in balbezit. Rumcajs geeft een hoge lob. Ambrogetti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:7

67e minuut.
Neikes probeert naar een medespeler te passen. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs geeft een lange en hoge pass. Ambrogetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:8

69e minuut.
Rumcajs met een snelle inworp. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov passt de bal met de wreef. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel. Wlazły probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:9

71e minuut.
Rumcajs is nu in balbezit. Rumcajs met een sublieme pass. Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti draait met de bal, schiet en ... Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:10

73e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov passt de bal zonder na te denken. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs geeft een hoge lob. Lucas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rumcajs met een sublieme pass. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov speelt de bal door. Ambrogetti heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogetti haalt uit met een fantastische trap. Wlazły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Neikes is nu in balbezit. Neikes geeft de bal voor. Lucas is nu in balbezit. Lucas draait met de bal, schiet en ... Wlazły probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:11

83e minuut.
Lillo met een sublieme pass. Lucas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krasnoperov is nu in balbezit. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:12

88e minuut.
Bricout passt de bal met de wreef. Hagi is nu in balbezit. Barkóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Barkóczi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 66%, Motor Czechów 34%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Motor Czechów 0:12