Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rembertovia LKS Iskra Jaszkowa Dolna
a2 Tactiek MACIEK
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
63.6 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten excellent
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Niewiadomski kopt de bal weg. Klungelig pakt Lillo de bal. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Wlazły probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:0

8e minuut.
Kuuse passt de bal met de wreef. Hoàng Tú rent richting de bal. Hoàng Tú passt de bal in één keer door. Zawodny is nu in balbezit. Zawodny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vála bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený passt de bal met de wreef. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria schiet op doel. Wlazły verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lääs passt de bal met de wreef. Šutković rent richting de bal. Šutković geeft een lange en hoge pass. Zmatený krijgt zijn hoofd ertegen. Wlazły werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:0

40e minuut.
Łęgosz speelt de bal door. Hoàng Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tú passt de bal in één keer door. Kuuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuuse draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piesik rent richting de bal. Barkóczi onderschept slim de pass. Barkóczi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:1

41e minuut.
Šutković is nu in balbezit. Šutković geeft een lange en hoge pass. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:1

43e minuut.
Vála rent richting de bal. Vála probeert naar een medespeler te passen. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený draait met de bal, schiet en ... Wlazły probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:1

44e minuut.
Vála met een sublieme pass. Šutković is nu in balbezit. Šutković geeft een lange en hoge pass. Zmatený krijgt zijn hoofd ertegen. Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 40%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 60%.
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:1

51e minuut.
Šutković met een sublieme pass. Vála rent richting de bal. Vála passt de bal zonder na te denken. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 5:1

54e minuut.
Niewiadomski neemt vlug de vrije trap. Lillo rent richting de bal. Zaccheria onderschept slim de pass. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap. Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mirtsos probeert naar een medespeler te passen. Bricout rent richting de bal. Bricout passt de bal in één keer door. Barkóczi is nu in balbezit. Barkóczi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Zawodny passt de bal met de wreef. Hoàng Tú heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Tú passt de bal zonder na te denken. Barkóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi schiet op doel. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Zaccheria speelt de bal door. Zmatený is nu in balbezit. Smiorcăilă is nu in balbezit. Zmatený onderschept slim de pass. Zmatený haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 6:1

67e minuut.
Lääs is nu in balbezit. Lääs passt de bal met de wreef. Šutković rent richting de bal. Šutković geeft de bal voor. Zmatený springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 7:1

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wlazły met een harde bal richting middenveld. Vála kopt de bal weg. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Šutković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutković speelt de bal door. Zmatený is nu in balbezit. Zmatený draait met de bal, schiet en ... Wlazły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 8:1

76e minuut.
Hoàng Tú is nu in balbezit. Hoàng Tú geeft een hoge lob. Piesik heeft problemen om de bal te vangen. Kuuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuuse haalt uit met een fantastische trap. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Zaccheria verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccheria speelt de bal door. Daar is Zmatený, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmatený schiet op doel. Wlazły werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 9:1

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Zawodny de bal onder controle te krijgen. Zmatený is nu in balbezit. Barkóczi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barkóczi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Zmatený is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niewiadomski met een snel genomen vrije trap. Šutković kopt de bal weg. Klungelig pakt Mirtsos de bal. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bricout rent richting de bal. Lääs verovert de bal door een tackle van achteren. Lääs speelt de bal door. Klungelig pakt Zmatený de bal. Zmatený draait met de bal, schiet en ... Wlazły bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 36%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 64%.
Rembertovia - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 9:1