Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wellington Pheonix FC Allenstein
523 Tactiek top 11
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 51.4
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Crow verovert de bal door een tackle van achteren. Crow geeft een hoge lob. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Moreno Delgado de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Otegheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 1:0

8e minuut.
Softon neemt vlug de vrije trap. Canido kopt de bal weg. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny geeft een hoge lob. Baholo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 2:0

10e minuut.
Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny geeft de bal voor. Moreno Delgado kopt de bal weg. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 3:0

12e minuut.
Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado passt de bal in één keer door. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo draait met de bal, schiet en ... Otegheri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 4:0

18e minuut.
Trbušić kopt de bal weg. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah geeft een hoge lob. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 5:0

20e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Romîndaş de bal onder controle te krijgen. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Otegheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Potrzebny zal de hoekschop nemen. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Otegheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 6:0

23e minuut.
Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo verovert de bal door een tackle van achteren. Baholo passt de bal in één keer door. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 7:0

27e minuut.
Trbušić is nu in balbezit. Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon geeft een lange en hoge pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Perry is nu in balbezit. Moreno Delgado rent richting de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dybula rent richting de bal. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado met een sublieme pass. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 8:0

34e minuut.
Guşă rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft een hoge lob. Baholo kan de bal niet met de borst controleren. Baholo schiet op doel. Otegheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baholo de bal. Romîndaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baholo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perry neemt zijn aanloop. Otegheri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 35%, FC Allenstein 65%.
Wellington Pheonix - FC Allenstein 8:0

49e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado passt de bal met de wreef. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo draait met de bal, schiet en ... Otegheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Moreno Delgado rent richting de bal. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel. Otegheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabrera zal de hoekschop nemen. Baholo krijgt zijn hoofd ertegen. Otegheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 9:0

57e minuut.
Dybula geeft een hoge lob. Fontanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontanilla geeft de bal voor. Moreno Delgado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 10:0

62e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado kopt de bal weg. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ... Otegheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Frare rent richting de bal. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny geeft de bal voor. Baholo is nu in balbezit. Baholo geeft een hoge lob. Otegheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Romîndaş de bal. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 11:0

68e minuut.
Trbušić passt de bal met de wreef. Duelund is nu in balbezit. Perry begaat een overtreding. Perry krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Salah geeft de bal voor. Moreno Delgado kopt de bal weg. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Pheonix - FC Allenstein 12:0

70e minuut.
Duelund geeft een hoge lob. Trbušić rent richting de bal. Softon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trbušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Trbušić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. McKeown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Romîndaş geeft de bal voor. Crow kopt de bal weg. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft de bal voor. Moreno Delgado krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Moreno Delgado rent richting de bal. Dybula is nu in balbezit. Moreno Delgado onderschept slim de pass. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Otegheri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny met een sublieme pass. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... Otegheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebny met een snelle inworp. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Baholo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Pheonix 36%, FC Allenstein 64%.
Wellington Pheonix - FC Allenstein 12:0