Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 52623
Poodles Nerimbera
The Cloud Tactiek CNTR
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten average
very good Passen good
formidable Verdedigen solid


10e minuut.
Inworp. Ławecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger geeft een hoge lob. Buda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Karadimos rent richting de bal. Brzoja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ríos. Ríos krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Żuczkowski met de inworp. Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Grósz passt de bal zonder na te denken. Stanley rent richting de bal. Stanley passt de bal met de wreef. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Nerimbera 1:0

36e minuut.
Stanley speelt de bal door. Zollinger met een sublieme pass. Ławecki met een sublieme pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Choszczewski speelt de bal door. Grósz met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap. Bowen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Earle heeft problemen om de bal te vangen. Stanley rent richting de bal. Stanley passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 34%, Nerimbera 66%.
Poodles - Nerimbera 1:0

47e minuut.
Zollinger passt de bal in één keer door. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Ärtz onderschept slim de pass. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Nerimbera 2:0

49e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Żuczkowski is nu in balbezit. Żuczkowski passt de bal zonder na te denken. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Brzoja is nu in balbezit. Brzoja passt de bal in één keer door. Karadimos is nu in balbezit. Karadimos schiet op doel. Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Farnese komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ärtz kopt de bal weg. Earle rent richting de bal. Earle passt de bal zonder na te denken. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Earle geeft de bal voor. Ríos rent richting de bal. Met opzet legt Brzoja zijn tegenspeler op de grond. Brzoja krijgt een gele kaart. Ríos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ríos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Grósz is nu in balbezit. Grósz met een sublieme pass. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ... Bowen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Nerimbera 3:0

84e minuut.
Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft een lange en hoge pass. Ärtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki passt de bal zonder na te denken. Cappiello onderschept slim de pass. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Bowen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Karadimos rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski geeft een lange en hoge pass. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Nerimbera 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 43%, Nerimbera 57%.
Poodles - Nerimbera 4:0