Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 57500
Poodles Wellington Pheonix
The Cloud Tactiek 523
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 64.5
solide Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo probeert naar een medespeler te passen. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Irving rent richting de bal. Irving probeert naar een medespeler te passen. Somogyi rent richting de bal. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado met een sublieme pass. Baholo rent richting de bal. Baholo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:1

10e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Woodhams rent richting de bal. Woodhams probeert naar een medespeler te passen. Baholo is nu in balbezit. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baholo is nu in balbezit. Baholo draait met de bal, schiet en ... Willington probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski passt de bal in één keer door. Crow is nu in balbezit. Stanley onderschept slim de pass. Stanley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Baholo rent richting de bal. Baholo passt de bal zonder na te denken. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Willington maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:2

21e minuut.
Węglerski probeert naar een medespeler te passen. Woodhams speelt de bal door. Klungelig pakt Moreno Delgado de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Willington maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:3

25e minuut.
Baholo speelt de bal door. Woodhams is nu in balbezit. Węglerski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woodhams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özses komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Shoe heeft problemen om de bal te vangen. Shoe geeft de bal voor. Özses is nu in balbezit. Özses geeft de bal voor. Baholo springt en kopt de bal. Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Willington probeert naar een medespeler te passen. Özses kopt de bal weg. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera geeft de bal voor. Moreno Delgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Özses geeft een hoge lob. Baholo kopt de bal weg. Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams schiet op doel. Na een snelle pass probeert Węglerski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Özses geeft een hoge lob. Moreno Delgado kopt de bal weg. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera geeft een hoge lob. Baholo springt en kopt de bal. Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 60%, Wellington Pheonix 40%.
Poodles - Wellington Pheonix 0:3

46e minuut.
Howell komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Özses rent richting de bal. Özses geeft een lange en hoge pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:4

53e minuut.
Baholo rent richting de bal. Woodhams is nu in balbezit. Baholo probeert naar een medespeler te passen. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Żuczkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stanley de bal. Met opzet legt Cabrera zijn tegenspeler op de grond. Cabrera krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Baholo is nu in balbezit. Baholo heeft problemen om de bal te vangen. Baholo met een sublieme pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Willington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Woodhams heeft problemen om de bal te vangen. Woodhams passt de bal zonder na te denken. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera geeft de bal voor. Moreno Delgado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado met een sublieme pass. Woodhams rent richting de bal. Woodhams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Wellington Pheonix 0:5

80e minuut.
Woodhams rent richting de bal. Węglerski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Özses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera geeft een hoge lob. Willington bokst de bal weg. Daar is Woodhams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Crow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ławecki met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Howell kopt de bal weg. Crow heeft problemen om de bal te vangen. Crow geeft de bal voor. Baholo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholo draait met de bal, schiet en ... Willington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Inworp. Özses met een snelle inworp. Cabrera geeft een hoge lob. Moreno Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 59%, Wellington Pheonix 41%.
Poodles - Wellington Pheonix 0:5