Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKERE FALLS FC FC Allenstein
Normal Tactiek top 11
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Boyer rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trbušić de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Hill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt McKinstry de bal. Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:1

7e minuut.
Boyer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duelund met een snelle inworp. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Viertal probeert de bal aan de voet te houden. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel geeft de bal voor. Luts controleert de bal met de borst. Luts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Smithe verovert de bal door een tackle van achteren. Dybula geeft een hoge lob. Luts rent richting de bal. Duelund rent richting de bal. Duelund geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Hill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:2

15e minuut.
Canido bereikt de bal nog maar net als eerste. Canido passt de bal in één keer door. Duelund geeft de bal voor. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Hill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duelund neemt de hoekschop. Trbušić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:3

16e minuut.
McKinstry rent richting de bal. Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Trbušić passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:4

17e minuut.
McKinstry probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hobbs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić draait met de bal, schiet en ... Hill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:5

20e minuut.
Trbušić is nu in balbezit. Luts is nu in balbezit. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:6

21e minuut.
Guşă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşă geeft de bal voor. Klungelig pakt Trbušić de bal. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Frankenzipfel kopt de bal weg. Archery is nu in balbezit. Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Trbušić maakt een snoekduik en kopt de bal. Hill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luts is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:7

33e minuut.
Trbušić rent richting de bal. Trbušić schiet op doel. Gibbes heeft problemen om de bal te vangen. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:8

34e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe onderschept slim de pass. Smithe passt de bal met de wreef. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Hill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Wilkanowski rent richting de bal. Wilkanowski passt de bal in één keer door. Daar is Duelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duelund geeft de bal voor. Trbušić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hill trapt de bal weg van het doel. Archery heeft problemen om de bal te vangen. Duelund rent richting de bal. Duelund geeft een hoge lob. Trbušić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczak geeft de bal voor. Boyer kopt de bal weg. Duelund rent richting de bal. Duelund geeft de bal voor. Hill bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:9

39e minuut.
Oorschot speelt de bal door. Klungelig pakt Smithe de bal. Smithe probeert naar een medespeler te passen. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić schiet op doel. Hill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Jędrzejczak onderschept slim de pass. Jędrzejczak passt de bal met de wreef. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKERE FALLS FC 75%, FC Allenstein 25%.
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:10

46e minuut.
Jędrzejczak passt de bal in één keer door. Duelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Duelund probeert naar een medespeler te passen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Canido onderschept slim de pass. Canido geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Guşă geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts passt de bal in één keer door. Trbušić is nu in balbezit. Trbušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:11

57e minuut.
Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Trbušić verovert de bal door een tackle van achteren. Trbušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:12

65e minuut.
Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boyer de bal. Trbušić rent richting de bal. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Hill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:13

67e minuut.
Hobbs rent richting de bal. Trbušić onderschept slim de pass. Trbušić geeft de bal voor. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Trbušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbušić haalt uit met een fantastische trap. Hill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:14

75e minuut.
Hill met een harde bal richting middenveld. Jędrzejczak kan de bal niet met de borst controleren. Jędrzejczak geeft een hoge lob. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Hill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jędrzejczak heeft problemen om de bal te vangen. Smithe rent richting de bal. Jędrzejczak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczak draait met de bal, schiet en ... Trbušić springt en kopt de bal. Hill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trbušić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:15

80e minuut.
Trbušić passt de bal met de wreef. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jędrzejczak geeft een hoge lob. Boyer kopt de bal weg. Frankenzipfel speelt de bal door. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKERE FALLS FC 84%, FC Allenstein 16%.
OKERE FALLS FC - FC Allenstein 0:16