Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Westbrook AFC Poodles
Normal Tactiek The Cloud
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 50.7
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Edge trapt de bal weg van het doel. Inworp. Matun met de inworp. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Buda kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:1

6e minuut.
Grósz is nu in balbezit. Farnese is nu in balbezit. Farnese probeert naar een medespeler te passen. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barnabé probeert naar een medespeler te passen. Zollinger speelt de bal door. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. Edge bokst de bal weg.

13e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Ławecki passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap. Edge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:2

14e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Farnese speelt de bal door. Grósz speelt de bal door. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:3

16e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese rent richting de bal. Farnese geeft de bal voor. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:4

17e minuut.
Williams is nu in balbezit. Barnabé onderschept slim de pass. Barnabé met een sublieme pass. Grósz geeft een lange en hoge pass. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. Edge bokst de bal weg.

21e minuut.
Buda rent richting de bal. Farnese is nu in balbezit. Farnese speelt de bal door. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barnabé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanley komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. Choszczewski met een snelle inworp. Grósz geeft een hoge lob. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vettori rent richting de bal. Vettori geeft een hoge lob. Paal!

36e minuut.
Ławecki met een snelle inworp. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley speelt de bal door. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft de bal voor. Edge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:5

38e minuut.
Nicholas geeft de bal voor. Grósz kopt de bal weg. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. Edge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Edge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grósz neemt de hoekschop. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Edge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda is nu in balbezit. Grósz speelt de bal door. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stanley kopt de bal weg. Grósz speelt de bal door. Buda heeft problemen om de bal te vangen. Buda schiet op doel. Sansom probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese passt de bal met de wreef. Zollinger met een sublieme pass. Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:6

44e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Van Gog rent richting de bal. Farnese verovert de bal door een tackle van achteren. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westbrook AFC 81%, Poodles 19%.
Westbrook AFC - Poodles 0:7

49e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Farnese met een sublieme pass. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... Edge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:8

50e minuut.
Daar is Zollinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollinger passt de bal zonder na te denken. Stanley geeft de bal voor. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ławecki met een sublieme pass. Vettori heeft problemen om de bal te vangen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Buda de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Edge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Daar is Van Gog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda rent richting de bal. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:9

59e minuut.
Farnese geeft een lange en hoge pass. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz passt de bal zonder na te denken. Stanley geeft de bal voor. Sansom kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ławecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Gog is nu in balbezit. Buda onderschept slim de pass. Buda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz met een sublieme pass. Klungelig pakt Farnese de bal. Farnese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Grósz de bal. Grósz geeft een lange en hoge pass. Dilistone heeft problemen om de bal te vangen. Stanley is nu in balbezit. Stanley geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Farnese probeert naar een medespeler te passen. Ławecki is nu in balbezit. Ławecki geeft een hoge lob. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. Edge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:11

78e minuut.
Choszczewski met de inworp. Grósz geeft een hoge lob. Nicholas heeft problemen om de bal te vangen. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:12

80e minuut.
Matun met de inworp. Ławecki rent richting de bal. Ławecki geeft de bal voor. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. Edge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:13

81e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:14

83e minuut.
Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda passt de bal zonder na te denken. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:15

86e minuut.
Choszczewski met een sublieme pass. Stanley rent richting de bal. Stanley passt de bal in één keer door. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:16

87e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese is nu in balbezit. Farnese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westbrook AFC - Poodles 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westbrook AFC 74%, Poodles 26%.
Westbrook AFC - Poodles 0:17