Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 09:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: eastern Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2953
eastern Ben Harris Soccer Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mair trapt de bal weg van het doel. Jasper is nu in balbezit. Foundoulakis begaat een overtreding. Foundoulakis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Crockett onderschept slim de pass. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Foundoulakis maakt een afschuwelijke overtreding. Foundoulakis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

10e minuut.
Legg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deacon met de inworp. Klungelig pakt Cole de bal. Cole geeft een lange en hoge pass. Mair bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rutherford probeert naar een medespeler te passen. Crockett is nu in balbezit. Crockett passt de bal met de wreef. O`Mara is nu in balbezit. O`Mara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Meads is nu in balbezit. Meads speelt de bal door. Tietjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Riley geeft de bal voor. Legg bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deacon krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Meads, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole met een sublieme pass. Archery is nu in balbezit. Archery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eastern 57%, Ben Harris Soccer Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eastern - Ben Harris Soccer Team 0:0

48e minuut.
Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Cole probeert naar een medespeler te passen. Foundoulakis is nu in balbezit. Foundoulakis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jasper passt de bal zonder na te denken. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews geeft een lange en hoge pass. Jasper rent richting de bal. Jasper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kilkenny onderschept slim de pass. Tribbe onderschept slim de pass. Tribbe passt de bal in één keer door. O`Mara is nu in balbezit. O`Mara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Davenport met een sublieme pass. Jasper is nu in balbezit. Tribbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper onderschept slim de pass. Jasper geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eastern 52%, Ben Harris Soccer Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eastern - Ben Harris Soccer Team 0:0