Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Henderson Hobos Utd Suburbs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Lanev de bal. Nelson is nu in balbezit. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Courtney bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Witteveen passt de bal in één keer door. Gordon kan de bal niet met de borst controleren. Herbert rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henderson Hobos - Utd Suburbs 0:1

9e minuut.
McCullum is nu in balbezit. McCullum met een sublieme pass. Petherick bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maloney rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert onderschept slim de pass. Witteveen rent richting de bal. Witteveen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 59%, Utd Suburbs 41%.
Henderson Hobos - Utd Suburbs 0:1

51e minuut.
Herbert speelt de bal door. McCullum is nu in balbezit. Hawks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCullum raakt geblesseerd tijdens het duel. Winterburn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen passt de bal in één keer door. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henderson Hobos - Utd Suburbs 0:2

83e minuut.
Simpson speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Witteveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. Bannatyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henderson Hobos - Utd Suburbs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henderson Hobos 54%, Utd Suburbs 46%.
Henderson Hobos - Utd Suburbs 0:3