Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manurewa Marlins Bohemian Wolves
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Barlow geeft de bal voor. Klungelig pakt Devine de bal. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay haalt uit met een fantastische trap. Irvine onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oram zal de hoekschop nemen. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay haalt uit met een fantastische trap. Townsend probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manurewa Marlins - Bohemian Wolves 0:1

9e minuut.
Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson passt de bal in één keer door. Sparrow rent richting de bal. Sparrow geeft een lange en hoge pass. Warwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Harrison is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manurewa Marlins - Bohemian Wolves 1:1

11e minuut.
Bodger rent richting de bal. Pereto onderschept slim de pass. Pereto passt de bal zonder na te denken. Harrison is nu in balbezit. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Teiringa bereikt de bal nog maar net als eerste. Teiringa passt de bal zonder na te denken. Daar is Prince, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison haalt uit met een fantastische trap. Warwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oram met een snelle inworp. Barlow rent richting de bal. Barlow haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anthopoulos de bal onder controle te krijgen. Townsend bokst de bal weg. Daar is Irvine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Findlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Findlay draait met de bal, schiet en ... Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bodger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodger probeert naar een medespeler te passen. Pereto rent richting de bal. Pereto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Teiringa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Greer is nu in balbezit. Greer geeft een lange en hoge pass. Findlay kopt de bal weg. Barlow is nu in balbezit. Barlow haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Anthopoulos passt de bal in één keer door. Prince is nu in balbezit. Wooddin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wooddin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 51%, Bohemian Wolves 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manurewa Marlins - Bohemian Wolves 1:1

48e minuut.
Parkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson geeft de bal voor. Pereto probeert naar een medespeler te passen. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Anthopoulos speelt de bal door. Prince rent richting de bal. Parkinson met een sublieme pass. Wooddin geeft een hoge lob. Teiringa probeert de bal aan de voet te houden. Warwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Parkinson geeft een lange en hoge pass. Dugdale kopt de bal weg. Klungelig pakt Sparrow de bal. Pereto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 35%, Bohemian Wolves 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manurewa Marlins - Bohemian Wolves 1:1