Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Just Vale Buckets xv
Test1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Berry is nu in balbezit. Turnbull onderschept slim de pass. Turnbull passt de bal zonder na te denken. McCracken bereikt de bal nog maar net als eerste. McCracken haalt uit met een fantastische trap. Nicholas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal zonder na te denken. Langsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. McCracken is nu in balbezit. McCracken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Just Vale - Buckets xv 1:0

7e minuut.
McConnell passt de bal met de wreef. Bannatyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannatyne passt de bal met de wreef. McCracken bereikt de bal nog maar net als eerste. McCracken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duruz rent richting de bal. Langsdale onderschept slim de pass. Langsdale geeft de bal voor. McCracken is nu in balbezit. McCracken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick onderschept slim de pass. Petherick geeft de bal voor. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
McConnell is nu in balbezit. Langsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Langsdale passt de bal zonder na te denken. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Just Vale 41%, Buckets xv 59%.
Just Vale - Buckets xv 1:0

48e minuut.
Berry rent richting de bal. Bannatyne verovert de bal door een tackle van achteren. Bannatyne speelt de bal door. McCracken rent richting de bal. McCracken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Bannatyne is nu in balbezit. Bannatyne probeert naar een medespeler te passen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis haalt uit met een fantastische trap. McClennan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
McKinnon passt de bal met de wreef. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterburn is nu in balbezit. Stevens onderschept slim de pass. Stevens geeft een hoge lob. Nicholas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Duruz geeft de bal voor. Bannatyne rent richting de bal. Bannatyne passt de bal met de wreef. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Just Vale 36%, Buckets xv 64%.
Just Vale - Buckets xv 1:0