Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manurewa Marlins Shameful Dogs
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Jasper is nu in balbezit. Jasper speelt de bal door. Sparrow probeert naar een medespeler te passen. Pereto is nu in balbezit. Pereto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Sparrow is nu in balbezit. Sparrow geeft de bal voor. Bos controleert de bal met de borst. Harrison rent richting de bal. Harrison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manurewa Marlins - Shameful Dogs 1:0

27e minuut.
Oorschot is nu in balbezit. Beldham onderschept slim de pass. Beldham haalt uit met een fantastische trap. Townsend werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Irvine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison probeert naar een medespeler te passen. Pereto rent richting de bal. Pereto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manurewa Marlins - Shameful Dogs 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 51%, Shameful Dogs 49%.
Manurewa Marlins - Shameful Dogs 2:0

69e minuut.
Oorschot is nu in balbezit. Hyslop verovert de bal door een tackle van achteren. Hyslop speelt de bal door. Beldham rent richting de bal. Beldham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beldham is nu in balbezit. Beldham schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manurewa Marlins 45%, Shameful Dogs 55%.
Manurewa Marlins - Shameful Dogs 2:0