Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Wolves Calm Kiwis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Prince probeert naar een medespeler te passen. Todd rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Findlay. Findlay krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bodger bereikt de bal nog maar net als eerste. Campfens verovert de bal door een tackle van achteren. Campfens passt de bal zonder na te denken. Darkes is nu in balbezit. Darkes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Todd rent richting de bal. Todd passt de bal met de wreef. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes schiet op doel. Warwood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Wolves - Calm Kiwis 0:1

36e minuut.
Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft de bal voor. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes schiet op doel. Warwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Wolves - Calm Kiwis 0:2

37e minuut.
Bodger bereikt de bal nog maar net als eerste. De Gregorio rent richting de bal. Bodger begaat een overtreding. Bodger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Wolves 56%, Calm Kiwis 44%.
Bohemian Wolves - Calm Kiwis 0:2

52e minuut.
Bodger met een sublieme pass. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een lange en hoge pass. Darkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Darkes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mason met de inworp. Bodger verovert de bal door een tackle van achteren. Darkes rent richting de bal. Darkes draait met de bal, schiet en ... Warwood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bodger is nu in balbezit. De Gregorio verovert de bal door een tackle van achteren. De Gregorio passt de bal met de wreef. Darkes rent richting de bal. Darkes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Wolves 66%, Calm Kiwis 34%.
Bohemian Wolves - Calm Kiwis 0:2