Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buckets xv Calm Tigers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lowry is nu in balbezit. Lowry geeft een hoge lob. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn rent richting de bal. Flynn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Flynn kopt de bal weg. Birch heeft problemen om de bal te vangen. Hazlewood is nu in balbezit. Flynn onderschept slim de pass. Flynn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Souter probeert de bal met de borst te controleren. Hazlewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazlewood geeft een hoge lob. Klungelig pakt Flynn de bal. Flynn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Winterburn de bal. Bolger is nu in balbezit. Winterburn met een sublieme pass. Birch rent richting de bal. Birch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
McClennan geeft een lange en hoge pass. Souter heeft problemen om de bal te vangen. Souter geeft de bal voor. Birch rent richting de bal. Birch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Berry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flynn is nu in balbezit. Flynn passt de bal zonder na te denken. Daar is Birch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell probeert naar een medespeler te passen. Birch rent richting de bal. Birch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Calm Tigers 0:1

36e minuut.
Nicholas probeert naar een medespeler te passen. Berry kopt de bal weg. Petherick rent richting de bal. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buckets xv - Calm Tigers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckets xv 71%, Calm Tigers 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buckets xv - Calm Tigers 1:1

48e minuut.
Berry geeft een hoge lob. Inworp. Howell met een snelle inworp. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Petherick passt de bal in één keer door. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petherick onderschept slim de pass. Petherick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Duruz kopt de bal weg. Gibbes heeft problemen om de bal te vangen. Gliznitskof is nu in balbezit. Gliznitskof schiet op doel. Norling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Calm Tigers 2:1

62e minuut.
Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunton passt de bal in één keer door. Weatford probeert naar een medespeler te passen. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliznitskof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Calm Tigers 3:1

84e minuut.
Brunton verovert de bal door een tackle van achteren. Brunton passt de bal zonder na te denken. Birch heeft problemen om de bal te vangen. Birch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckets xv - Calm Tigers 3:2

87e minuut.
Berry rent richting de bal. Flynn verovert de bal door een tackle van achteren. Berry is nu in balbezit. Flynn onderschept slim de pass. Flynn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckets xv 55%, Calm Tigers 45%.
Buckets xv - Calm Tigers 3:2