Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Eagles Fiery Crows
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Batty rent richting de bal. Bowen begaat een overtreding. Batty raakt geblesseerd tijdens het duel. Rush met een snel genomen vrije trap. Van Gog is nu in balbezit. Van Gog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Wells met een snelle inworp. Pince is nu in balbezit. Martin onderschept slim de pass. Martin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ogg rent richting de bal. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Cocks is nu in balbezit. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cocks probeert de bal aan de voet te houden. Dent is nu in balbezit. Van Gog verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gog haalt uit met een fantastische trap. Hawkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Eagles - Fiery Crows 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 57%, Fiery Crows 43%.
Papanui Eagles - Fiery Crows 0:1

47e minuut.
Rush is nu in balbezit. Martin rent richting de bal. Rush tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rush krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Eagles 53%, Fiery Crows 47%.
Papanui Eagles - Fiery Crows 0:1