Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Rangers FC Papanui Eagles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Tietjens trapt de bal weg van het doel. Jenkins kopt de bal weg. Perry rent richting de bal. Thomson onderschept slim de pass. Thomson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 1:0

11e minuut.
Cocks heeft problemen om de bal te vangen. Martin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Waveren. Van Waveren krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cocks speelt de bal door. Urlovic rent richting de bal. Dent bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlovic onderschept slim de pass. Urlovic schiet op doel. Hawkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 2:0

34e minuut.
Mcguiness rent richting de bal. Mcguiness geeft een lange en hoge pass. Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 3:0

42e minuut.
Van Waveren met een sublieme pass. Mcguiness is nu in balbezit. Inwood tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inwood krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 45%, Papanui Eagles 55%.
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 3:0

62e minuut.
Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Wood is nu in balbezit. Wood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 4:0

66e minuut.
Perry passt de bal in één keer door. Inworp. Dover met een snelle inworp. Daar is Jenkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenkins geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 26%, Papanui Eagles 74%.
Anfield Rangers FC - Papanui Eagles 5:0