Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Bay Rude Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freebairn met een snelle inworp. Dodson probeert naar een medespeler te passen. Downes bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes schiet op doel. Warwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dover speelt de bal door. Wiggle is nu in balbezit. Burton rent richting de bal. Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Harris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Read. Read krijgt een gele kaart. Woodward is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woodward zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Downes de bal. Downes schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Bay 50%, Rude Papatoetoe 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Bay - Rude Papatoetoe 0:0

48e minuut.
Harris geeft een hoge lob. Hyslop is nu in balbezit. Wiggle verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggle haalt uit met een fantastische trap. Haigh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Bay - Rude Papatoetoe 1:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbes met een snelle inworp. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris met een sublieme pass. Read geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Nonu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. Smit speelt de bal door. Downes rent richting de bal. Downes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Bay 39%, Rude Papatoetoe 61%.
Brave Bay - Rude Papatoetoe 1:0