Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kontrabasy Lublin Elektrociepłownia Pewex
5212of Tactiek Do przodu
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Jabůrek geeft de bal voor. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Uglješa maakt een afschuwelijke overtreding. Uglješa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână met een sublieme pass. Cortés kopt de bal weg. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kallioniemi passt de bal zonder na te denken. Casarini speelt de bal door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Tymrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 0:1

25e minuut.
Nimo geeft een hoge lob. Bovisa kopt de bal weg. Píccolo met een sublieme pass. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Troester probeert naar een medespeler te passen. Kallioniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi passt de bal in één keer door. Lozza rent richting de bal. Lozza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tymrowski met een harde bal richting middenveld. Troester kopt de bal weg. Kallioniemi rent richting de bal. Kallioniemi geeft een hoge lob. Peiremans krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kallioniemi probeert naar een medespeler te passen. Lozza rent richting de bal. Butulescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Butulescu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Butulescu passt de bal zonder na te denken. Píccolo rent richting de bal. Píccolo passt de bal zonder na te denken. Butulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 51%, Elektrociepłownia Pewex 49%.
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 0:1

51e minuut.
Kallioniemi rent richting de bal. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosário komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Solti de bal. Bondăreţ is nu in balbezit. Nimo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nimo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Agăt geeft de bal voor. Jabůrek speelt de bal door. Kallioniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallioniemi geeft een lange en hoge pass. Peiremans krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kontrabasy Lublin 47%, Elektrociepłownia Pewex 53%.
Kontrabasy Lublin - Elektrociepłownia Pewex 0:1