Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*PIWOŻŁOPY* WKS Koemi
n532 Tactiek mine
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Rosseto kopt de bal weg. Surman rent richting de bal. Surman geeft een lange en hoge pass. Samotny kopt de bal weg. Pilikowski geeft de bal voor. Rojão bokst de bal weg.

15e minuut.
Treto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swędera speelt de bal door. Baldoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoli draait met de bal, schiet en ... Odrwąż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kranjčar zal de hoekschop nemen. Jachacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Lastra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilikowski probeert naar een medespeler te passen. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pilikowski passt de bal zonder na te denken. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjčar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kranjčar krijgt een gele kaart. Stupia raakt geblesseerd tijdens het duel. Fino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Pacaud de bal. Pacaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:1

30e minuut.
Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Swędera begaat een overtreding. Wołodyjowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Fino met een snel genomen vrije trap. Pacaud rent richting de bal. Pacaud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:2

38e minuut.
Újváry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siaperas met een snelle inworp. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Újváry kopt de bal weg. Siaperas heeft problemen om de bal te vangen. Treto begaat een overtreding. Siaperas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Siaperas kan niet meer verder spelen. Półtorak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Daar is Stupia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puştea is nu in balbezit. Stupia onderschept slim de pass. Stupia schiet op doel. Rojão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 54%, WKS Koemi 46%.
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:3

55e minuut.
Treto bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak onderschept slim de pass. Półtorak geeft een hoge lob. Stupia bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia geeft de bal voor. Rojão bokst de bal weg.

63e minuut.
Wołodyjowski speelt de bal door. Újváry rent richting de bal. Stupia onderschept slim de pass. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Rojão bokst de bal weg.

67e minuut.
Bochowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bochowicz geeft de bal voor. Treto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud is nu in balbezit. Pacaud haalt uit met een fantastische trap. Rojão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:4

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidal komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Półtorak is nu in balbezit. Rosseto rent richting de bal. Półtorak begaat een overtreding. Rosseto moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rosseto kan niet meer verder spelen.

78e minuut.
Półtorak rent richting de bal. Półtorak passt de bal met de wreef. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud draait met de bal, schiet en ... Rojão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:5

79e minuut.
Jaworucki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Măntăluţă verovert de bal door een tackle van achteren. Măntăluţă speelt de bal door. Pacaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaud haalt uit met een fantastische trap. Újváry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilikowski zal de hoekschop nemen. Jaworucki kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Gębicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *PIWOŻŁOPY* 69%, WKS Koemi 31%.
*PIWOŻŁOPY* - WKS Koemi 0:5