Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce KS Przystankersi
zaglębie Tactiek rzondło
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 53
very good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


9e minuut.
Guercino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzywocz komt het veld opgelopen. Znaczko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Borek de bal onder controle te krijgen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:0

13e minuut.
Mirek speelt de bal door. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft de bal voor. Klungelig pakt Fadlon de bal. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:1

28e minuut.
Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur rent richting de bal. Silbergieser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klaudzinski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mirek bokst de bal weg. Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:2

36e minuut.
Silbergieser speelt de bal door. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Dumur krijgt zijn hoofd ertegen. Mirek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski passt de bal in één keer door. Reinaldo met een sublieme pass. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 66%, KS Przystankersi 34%.
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:2

49e minuut.
Negm kopt de bal weg. Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo met een sublieme pass. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Camargo rent richting de bal. Camargo passt de bal in één keer door. Znaczko is nu in balbezit. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Silbergieser rent richting de bal. Stiffler is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chrząstowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fadlon maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirek bokst de bal weg.

66e minuut.
Negm geeft een lange en hoge pass. Fadlon geeft een hoge lob. Chrząstowski kopt de bal weg. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadlon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reinaldo zal de hoekschop nemen. Mirek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Wiankowski de bal. Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski met een sublieme pass. Fadlon rent richting de bal. Fadlon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Witczak verovert de bal door een tackle van achteren. Witczak geeft een hoge lob. Silbergieser is nu in balbezit. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Grzywocz passt de bal zonder na te denken. Reinaldo met een sublieme pass. Silbergieser probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Dumur heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camargo. Camargo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Reinaldo passt de bal in één keer door. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Klaudzinski heeft problemen om de bal te vangen. Klaudzinski geeft de bal voor. Mirek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:3

90e minuut.
Inworp. Reinaldo met de inworp. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski geeft een hoge lob. Dumur springt en kopt de bal. Mirek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 69%, KS Przystankersi 31%.
Zagłębie Pieszyce - KS Przystankersi 1:3