Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie Pieszyce Asiory
zaglębie Tactiek td1c
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 56
solid Schieten solid
good Passen excellent
good Verdedigen very good


16e minuut.
Salach onderschept slim de pass. Camargo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guthmann neemt de hoekschop. Daar is Stiffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Milla rent richting de bal. Camargo onderschept slim de pass. Guthmann verovert de bal door een tackle van achteren. Milla rent richting de bal. Milla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerencsi raakt geblesseerd tijdens het duel. Orucoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szerencsi springt en kopt de bal. Zaramella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Niżnik met de inworp. do Nascimento geeft een lange en hoge pass. Nieznośny heeft problemen om de bal te vangen. Milla rent richting de bal. Milla haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Silbergieser de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Asiory 0:1

45e minuut.
Lama verovert de bal door een tackle van achteren. Lama geeft een hoge lob. Silbergieser is nu in balbezit. Silbergieser passt de bal in één keer door. Daar is Boza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 61%, Asiory 39%.
Zagłębie Pieszyce - Asiory 0:1

48e minuut.
Niżnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Nascimento geeft de bal voor. Nieznośny rent richting de bal. Milla verovert de bal door een tackle van achteren. Milla schiet op doel. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Pieszyce - Asiory 0:2

64e minuut.
Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Nascimento onderschept slim de pass. do Nascimento speelt de bal door. Milla heeft problemen om de bal te vangen. Milla haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas bokst de bal weg.

84e minuut.
Stiffler geeft een hoge lob. Niżnik rent richting de bal. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Milla is nu in balbezit. Milla haalt uit met een fantastische trap. Ruiz-Capillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kavalský onderschept slim de pass. Kavalský passt de bal met de wreef. Niżnik met een sublieme pass. Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Pieszyce 57%, Asiory 43%.
Zagłębie Pieszyce - Asiory 0:2