Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Werewolfs Piliczanka
mur Tactiek def r
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 38.1
incredible Schieten adequate
excellent Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Balogh met een sublieme pass. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Tobbler heeft problemen om de bal te vangen. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Vogels speelt de bal door. Filipek is nu in balbezit. Filipek draait met de bal, schiet en ... Finardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Vogels onderschept slim de pass. Vogels probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. Finardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 1:0

10e minuut.
Biscay speelt de bal door. Galusso probeert naar een medespeler te passen. Vogels met een sublieme pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel. Finardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 2:0

11e minuut.
Filipek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balogh de bal. Balogh speelt de bal door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Finardi trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balogh met de inworp. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Finardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tuerlinckx kopt de bal weg. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek met een sublieme pass. Vogels geeft de bal voor. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zahiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balogh met een snelle inworp. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Balogh speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Torlasco onderschept slim de pass. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 3:0

24e minuut.
Biscay rent richting de bal. Biscay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trimarco de bal. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. Finardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balogh speelt de bal door. Vogels geeft een lange en hoge pass. Tymrowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 4:0

26e minuut.
Balogh passt de bal met de wreef. Vogels is nu in balbezit. Vogels met een sublieme pass. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Finardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 5:0

30e minuut.
Torlasco is nu in balbezit. Torlasco passt de bal zonder na te denken. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Lewczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lewczuk geeft de bal voor. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 6:0

43e minuut.
Albarrán is nu in balbezit. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh speelt de bal door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 7:0

44e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Balogh is nu in balbezit. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 19%, Piliczanka 81%.
FC Werewolfs - Piliczanka 7:0

47e minuut.
Trimarco geeft de bal voor. Tuerlinckx is nu in balbezit. Pawlaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczyk geeft de bal voor. Torlasco kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Balogh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otrocki rent richting de bal. Otrocki probeert naar een medespeler te passen. Vogels is nu in balbezit. Vogels draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Otrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Otrocki passt de bal zonder na te denken. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Shipley geeft een lange en hoge pass. Biscay kopt de bal weg. Klungelig pakt Balogh de bal. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jochem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft een lange en hoge pass. Tymrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Finardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek met een sublieme pass. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Finardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 8:0

53e minuut.
Otrocki geeft de bal voor. Filipek heeft problemen om de bal te vangen. Filipek passt de bal zonder na te denken. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. Finardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 9:0

54e minuut.
Tuerlinckx speelt de bal door. Daar is Julien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vogels speelt de bal door. Filipek heeft problemen om de bal te vangen. Filipek met een sublieme pass. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Filipek rent richting de bal. Filipek passt de bal zonder na te denken. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 10:0

64e minuut.
Galusso geeft de bal voor. Tymrowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Trimarco ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trimarco naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tymrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Torlasco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 11:0

70e minuut.
Finardi met een sublieme pass. Parsons kopt de bal weg. Albarrán rent richting de bal. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco schiet op doel. De bal raakt de paal. Finardi bokst de bal weg.

72e minuut.
Lewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewczuk geeft een lange en hoge pass. Jochem kopt de bal weg. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco passt de bal met de wreef. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski schiet op doel. Finardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 12:0

75e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek speelt de bal door. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. Finardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Otrocki passt de bal in één keer door. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 13:0

83e minuut.
Klungelig pakt Balogh de bal. Balogh passt de bal in één keer door. Torlasco rent richting de bal. Torlasco schiet op doel. Finardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 14:0

86e minuut.
Vogels probeert naar een medespeler te passen. Filipek is nu in balbezit. Filipek passt de bal in één keer door. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Galusso de bal. Galusso passt de bal zonder na te denken. Daar is Filipek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipek geeft een lange en hoge pass. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 15:0

90e minuut.
Balogh probeert naar een medespeler te passen. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Werewolfs - Piliczanka 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Werewolfs 21%, Piliczanka 79%.
FC Werewolfs - Piliczanka 16:0