Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Maćkówka FC Werewolfs
od H Tactiek mur
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 42.4
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Daar is Vogels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár passt de bal met de wreef. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu schiet op doel. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Galusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano verovert de bal door een tackle van achteren. Colombiano passt de bal in één keer door. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ... Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sklenár is nu in balbezit. Sklenár passt de bal in één keer door. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 1:0

18e minuut.
Hunoğlu is nu in balbezit. Colombiano rent richting de bal. Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal zonder na te denken. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 2:0

32e minuut.
Daar is Cyps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Działo is nu in balbezit. Działo met een sublieme pass. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel. Cyra bokst de bal weg. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel. Cyra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 3:0

41e minuut.
Paillard probeert naar een medespeler te passen. Sklenár is nu in balbezit. Sklenár passt de bal zonder na te denken. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 38%, FC Werewolfs 62%.
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 3:0

50e minuut.
Daar is Colombiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogels begaat een overtreding. Colombiano raakt geblesseerd tijdens het duel. Montaño met een snel genomen vrije trap. Kvande heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Sklenár rent richting de bal. Sklenár passt de bal zonder na te denken. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 4:0

59e minuut.
Sklenár rent richting de bal. Działo rent richting de bal. Działo passt de bal zonder na te denken. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Colombiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Colombiano de bal. Colombiano met een sublieme pass. Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kvande heeft problemen om de bal te vangen. Hunoğlu is nu in balbezit. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Cyra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 5:0

67e minuut.
Colombiano met de inworp. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Sklenár geeft een lange en hoge pass. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 6:0

69e minuut.
Sklenár passt de bal met de wreef. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Košarac. Košarac krijgt een gele kaart. Nystrøm raakt geblesseerd tijdens het duel. Paillard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Działo de bal. Działo probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 7:0

86e minuut.
Sklenár passt de bal zonder na te denken. Działo rent richting de bal. Działo passt de bal in één keer door. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 35%, FC Werewolfs 65%.
Błękitni Maćkówka - FC Werewolfs 7:0