Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 38343
KP ROSSONERI Wałcz DonPindol Okrutny
451próba Tactiek 245
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
58.7 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Orpiszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hofman. Orpiszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamgochyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chimento kopt de bal weg. Bărbat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Cariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cariño met een sublieme pass. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Reekers probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński onderschept slim de pass. Kisieliński passt de bal in één keer door. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hofman geeft de bal voor. Daar is Reekers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiordalisi. Fiordalisi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szeląg rent richting de bal. Szeląg geeft de bal voor. Daar is Orpiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Tornese krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski probeert naar een medespeler te passen. Hofman is nu in balbezit. Hofman geeft een hoge lob. Fiordalisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 34%, DonPindol Okrutny 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP ROSSONERI Wałcz - DonPindol Okrutny 0:0

48e minuut.
Kuniec rent richting de bal. Kuniec passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Livaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - DonPindol Okrutny 0:1

56e minuut.
Chirilă onderschept slim de pass. Inworp. Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vasko met een sublieme pass. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krobot zijn tegenspeler op de grond. Krobot krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kisieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamgochyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hamdallah probeert de bal met de borst te controleren. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP ROSSONERI Wałcz - DonPindol Okrutny 1:1

65e minuut.
Wesołowski heeft problemen om de bal te vangen. Szeląg onderschept slim de pass. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Chimento rent richting de bal. Chimento geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński geeft een lange en hoge pass. Wesołowski heeft problemen om de bal te vangen. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel. Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 41%, DonPindol Okrutny 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP ROSSONERI Wałcz - DonPindol Okrutny 1:1