Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: KRISKI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 50993
KRISKI GedaniaGdańsk
cosnowego Tactiek 2000002
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 40.6
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


16e minuut.
Todeschini met een sublieme pass. Iacuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacuzio passt de bal zonder na te denken. Madureira is nu in balbezit. Madureira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mote de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Todeschini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gronowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gronowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 1:0

29e minuut.
Vahidov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gronowski kopt de bal weg. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev draait met de bal, schiet en ... Gałka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 2:0

31e minuut.
Knežević verovert de bal door een tackle van achteren. Knežević passt de bal in één keer door. Jedliński met een sublieme pass. Pshininin rent richting de bal. Pshininin draait met de bal, schiet en ... Ovelhinha bokst de bal weg.

34e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garrincha. Gronowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mote kopt de bal weg. Konowrocki kan de bal niet met de borst controleren. Konowrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jedliński rent richting de bal. Şəkərəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəkərəliyev probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki heeft problemen om de bal te vangen. Konowrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jedliński kopt de bal weg. Daar is Pshininin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pshininin passt de bal in één keer door. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Madureira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vahidov speelt de bal door. Małyczak rent richting de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov geeft een hoge lob. Harkai probeert de bal met de borst te controleren. Gałka bokst de bal weg.

43e minuut.
Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Göğebakan passt de bal in één keer door. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev onderschept slim de pass. Şəkərəliyev haalt uit met een fantastische trap. Gałka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bəxtiyarov zal de hoekschop nemen. Harkai rent richting de bal. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 40%, GedaniaGdańsk 60%.
KRISKI - GedaniaGdańsk 3:0

49e minuut.
Daar is Małyczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov met een sublieme pass. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vahidov geeft de bal voor. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Mote rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 4:0

55e minuut.
Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Harkai rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski schiet op doel. Gałka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 5:0

59e minuut.
Mendel rent richting de bal. Mendel geeft een lange en hoge pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Gałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 6:0

60e minuut.
Mendel is nu in balbezit. Mendel geeft een hoge lob. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 7:0

65e minuut.
Małyczak rent richting de bal. Małyczak geeft de bal voor. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Gałka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 8:0

66e minuut.
Pshininin passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəxtiyarov met de inworp. Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Harkai de bal. Gronowski is nu in balbezit. Vahidov probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Gałka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - GedaniaGdańsk 9:0

74e minuut.
Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki geeft de bal voor. Gronowski kopt de bal weg. Daar is Şəkərəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şəkərəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Şəkərəliyev rent richting de bal. Şəkərəliyev geeft een hoge lob. Todeschini verovert de bal door een tackle van achteren. Mendel is nu in balbezit. Mendel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bəxtiyarov probeert naar een medespeler te passen. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov probeert naar een medespeler te passen. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 31%, GedaniaGdańsk 69%.
KRISKI - GedaniaGdańsk 9:0