Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlks Sparta KW KRISKI
copa Tactiek cosnowego
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Laserre geeft de bal voor. Santander rent richting de bal. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ovelhinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Laserre passt de bal met de wreef. Mendel verovert de bal door een tackle van achteren. Rosendo rent richting de bal. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Al Awar rent richting de bal. Al Awar geeft de bal voor. Rosendo kopt de bal weg. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ... Ovelhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laserre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santander maakt een snoekduik en kopt de bal. Ovelhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Matysek verovert de bal door een tackle van achteren. Matysek met een sublieme pass. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki schiet op doel. Lemus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 0:1

35e minuut.
Draganić verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić speelt de bal door. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap. Ovelhinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Luca kopt de bal weg. Çeviker met een sublieme pass. Laserre geeft de bal voor. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Çeviker probeert naar een medespeler te passen. Harmanec geeft een hoge lob. Stefańczyk is nu in balbezit. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Strzałka de bal. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 54%, KRISKI 46%.
Mlks Sparta KW - KRISKI 0:2

53e minuut.
Ovelhinha met een sublieme pass. Luca is nu in balbezit. Luca geeft een lange en hoge pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić begaat een overtreding. Gronowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matysek is nu in balbezit. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Lemus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şəkərəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəkərəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 0:3

64e minuut.
Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre geeft een hoge lob. Morel kopt de bal weg. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Strzałka onderschept slim de pass. Strzałka passt de bal in één keer door. Draganić geeft een hoge lob. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 1:3

70e minuut.
Rosendo is nu in balbezit. Wojda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosendo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Casabona komt het veld opgelopen. Arrowsmith komt het veld opgelopen. Jagodics kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ovelhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 2:3

71e minuut.
Harmanec geeft de bal voor. Stefańczyk geeft een hoge lob. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KRISKI 2:4

89e minuut.
Luca speelt de bal door. Şəkərəliyev rent richting de bal. Casabona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casabona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 32%, KRISKI 68%.
Mlks Sparta KW - KRISKI 2:4