Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: Fintak park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8448
Diorno Diornopietrovsk www.aisha.opole.pl
33 Tactiek Rr28
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 59.9
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Anita geeft een hoge lob. Nebigil kopt de bal weg. Lucena probeert de bal aan de voet te houden. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tortellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá geeft een hoge lob. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno schiet op doel. Synaeghel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kędziobrody bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacedêmon speelt de bal door. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel. Synaeghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zhenze controleert de bal met de borst. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe geeft een lange en hoge pass. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Nebigil rent richting de bal. Nebigil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sabiá geeft een lange en hoge pass. Chatzimikes kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil rent richting de bal. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Tortellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tomicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zhenze kopt de bal weg. Lucena rent richting de bal. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican haalt uit met een fantastische trap. Tortellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Alas probeert de bal aan de voet te houden. Kędziobrody rent richting de bal. Met opzet legt Alas zijn tegenspeler op de grond. Alas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędziobrody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacedêmon is nu in balbezit. Lacedêmon geeft een hoge lob. Ahdut krijgt zijn hoofd ertegen. Synaeghel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 56%, www.aisha.opole.pl 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 0:0

47e minuut.
Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 0:1

50e minuut.
Kalkınç rent richting de bal. Kalkınç passt de bal met de wreef. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut schiet op doel. Synaeghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Kędziobrody de bal. Alas met een sublieme pass. Daar is Chatzimikes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzimikes geeft de bal voor. Velican krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mavrocordat kopt de bal weg. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucena krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe speelt de bal door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 2:1

72e minuut.
Güneştepe geeft de bal voor. Daar is Melinte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Synaeghel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 3:1

72e minuut.
Tomicki geeft de bal voor. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas geeft een hoge lob. Velican springt en kopt de bal. Tortellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kalkınç passt de bal in één keer door. Ahdut bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hałapacz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat met een sublieme pass. Zhenze bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenze geeft een lange en hoge pass. Velican springt en kopt de bal. Tortellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Tortellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 3:2

87e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil schiet op doel. Tortellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hałapacz kopt de bal weg. Chatzimikes rent richting de bal. Chatzimikes speelt de bal door. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil haalt uit met een fantastische trap. Tortellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 64%, www.aisha.opole.pl 36%.
Diorno Diornopietrovsk - www.aisha.opole.pl 3:2