Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: KRISKI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47038
KRISKI -HALA Madrid-
cosnowego Tactiek wtf?
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
53.1 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen incredible


3e minuut.
Smyła is nu in balbezit. Smyła geeft een hoge lob. Köyatası kopt de bal weg. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Smyła onderschept slim de pass. Smyła geeft een hoge lob. Köyatası speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Murgu met een harde bal richting middenveld. Gliszczyński kopt de bal weg. Antas rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Smyła geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Padrnos rent richting de bal. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Ovelhinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Köyatası speelt de bal door. Hyży rent richting de bal. Hyży met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 55%, -HALA Madrid- 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRISKI - -HALA Madrid- 0:0

51e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży geeft een hoge lob. Göğebakan heeft problemen om de bal te vangen. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Ovelhinha met een harde bal richting middenveld. Konowrocki kopt de bal weg. Późniak probeert de bal met de borst te controleren. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şəkərəliyev is nu in balbezit. Şəkərəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - -HALA Madrid- 1:0

53e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Moraru speelt de bal door. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży geeft een lange en hoge pass. Boldiş springt en kopt de bal. Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası verovert de bal door een tackle van achteren. Köyatası geeft de bal voor. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Ovelhinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Padrnos rent richting de bal. Małyczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padrnos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyży zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos verovert de bal door een tackle van achteren. Padrnos haalt uit met een fantastische trap. Ovelhinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Padrnos is nu in balbezit. Padrnos schiet op doel. Ovelhinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - -HALA Madrid- 1:1

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Murgu niet meer kan verder spelen. Guiming komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Luca met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moraru krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Moraru probeert naar een medespeler te passen. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży passt de bal zonder na te denken. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Ovelhinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Konowrocki rent richting de bal. Çeviker rent richting de bal. Köyatası verovert de bal door een tackle van achteren. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 57%, -HALA Madrid- 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRISKI - -HALA Madrid- 1:1