Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlks Sparta KW TJ Sokol Ondřejov `B`
copa Tactiek number 1
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 31.9
excellent Schieten average
good Passen average
formidable Verdedigen adequate


7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pinho Andrade niet meer kan verder spelen. Balašević komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Draganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre is nu in balbezit. Laserre met een sublieme pass. Klungelig pakt Santander de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 1:0

17e minuut.
Draganić verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić geeft een hoge lob. Santander is nu in balbezit. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Velázquez kopt de bal weg. Draganić is nu in balbezit. Draganić passt de bal met de wreef. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Feliksiak passt de bal zonder na te denken. Laserre rent richting de bal. Laserre geeft een lange en hoge pass. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 2:0

44e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka geeft de bal voor. Klungelig pakt Muzyka de bal. Draganić rent richting de bal. Draganić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 29%, TJ Sokol Ondřejov `B` 71%.
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 2:0

46e minuut.
Gligić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Draganić verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić passt de bal in één keer door. Laserre is nu in balbezit. Laserre geeft de bal voor. Santander springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 3:0

49e minuut.
Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel geeft een lange en hoge pass. Arbelo kopt de bal weg. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ramabaja kopt de bal weg. Santander rent richting de bal. Velázquez rent richting de bal. Santander verovert de bal door een tackle van achteren. Santander haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bernáth verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić onderschept slim de pass. Draganić probeert naar een medespeler te passen. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Al Awar geeft een lange en hoge pass. Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre geeft een hoge lob. Santander krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez rent richting de bal. Santander onderschept slim de pass. Santander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 4:0

70e minuut.
Boury komt het veld opgelopen. Ryłko komt het veld opgelopen. Akçakale komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Santander onderschept slim de pass. Draganić is nu in balbezit. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 5:0

73e minuut.
Draganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić met een sublieme pass. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 6:0

74e minuut.
Santander onderschept slim de pass. Santander passt de bal zonder na te denken. Strzałka geeft de bal voor. Daar is Santander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander haalt uit met een fantastische trap. Paal! Balašević bokst de bal weg. Santander rent richting de bal. Santander haalt uit met een fantastische trap. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 7:0

75e minuut.
Świerniak komt het veld opgelopen. Kiniec komt het veld opgelopen. Arrowsmith komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Akçakale speelt de bal door. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Awar geeft een lange en hoge pass. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 8:0

81e minuut.
Boury is nu in balbezit. Boury passt de bal met de wreef. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel. Balašević bokst de bal weg.

82e minuut.
Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak geeft de bal voor. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arbelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Arbelo geeft een hoge lob. Inworp. Laserre met de inworp. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 17%, TJ Sokol Ondřejov `B` 83%.
Mlks Sparta KW - TJ Sokol Ondřejov `B` 8:0